Najlepszy Raper według Was!

Witam , w tym temacie możecie podać swojego ulubionego rapera ;)

No to może na start podam swojego ;)

Lil. Wayne !

Forever

Magik

Najlepszym moim raperem to: CHUCK NORRIS.

Edit: Nie robie spamu, lecz to jest mój raper !I koniec...

Prosze nie robić se jaj , bo robisz niepotrzebny spam i offtopujesz.

Najlepszym raperem jest według mnie 2pac. RIP

2 pac i nie żadne RIP xdddd

Dr Dre i Eminem <3

Ostatnio cale te hip-hipy i rapy zamieniaja sie w platikowe popy. Za 5 lat piszac, ze biber jest raperem to nikt mnie chyba nei wysmieje.

Ogólnie nie ma dyskusji w tym temacie, 2Pac i dowidzenia.

@Dixell - Bo w tych czasach POP jest na topie. DO taki główny, modny gatunek. jak w latach 80 Rock. Za 10-20 lat pewnie bedzie Jazz :D

eldo

Hahaha nigdy Lil Wayne, to jest osoba, która robi wszystko to by zarobić, a nie utrzymać jakikolwiek gatunek muzyki.

Z moich polskich faworytów Rahim, Słoń, Shellerini, Ry23, Ostry. (kolejność czysto przypadkowo)

Ale ma dobrą muzykę , i ciekawe słowa :D

Lil Wayne - Drop The World ft. Eminem

posłuchajcie. :D

OSTR PEZET CHADA :D

Z polskich: Słoń,Shellerini,DonGURALesko,Vixen,PiH

Z zagranicznych:Eminem,Lil Wayne,Ludacris

Dla mnie najlepszy jest Eminem, a polskiego ścierwa nienawidzę, jakoś nie pasuje mi to, że takich niby elo ziom pro grangsta JP na 100% jest w bród, a w gruncie rzeczy to gówno robią.

Wojtek Sokół,,,, wwo-kazdy ponad kazdym ;] klasayka , kto nie slyszal......chyba nie musze pisac

Całkiem się temat rozkręca , widzę że sporo osób lubi rap , no cóż podawajcie dalej , a może by było ciekawie , obok wykonawców dacie ich utwór jeżeli można ;)

Ostatnimi czasu przestałem słuchać rapu i przeżuciłem się na dubstepy , ale lubiałem : Eminem , Shellerini , Słoń , Rahim , Onar , Pezet.

Podam kilka:

-Vixen http://www.youtube.com/watch?v=NAU9UMXa0DY

-Słoń

-PiH

-Eminem

-Lil Wayne

-Ludacris

Rapu nie trawie. JEdyne co mi sie podoba to Public Enemy & Anthrax - Bring the Noise