Najlepszy Serwer COD!

Mam Do Zaprezentowania Najlepszy Serwer COD W Polsce!

Ip:193.33.177.200:27046

http://www.pr0skillownia.fora.pl/

Nowe Modele Broni Oraz Duzo Nowych Klas

Oto kilka ss

min_bronie7512.jpg

min_bronie1058e.jpg

min_bronie255a1.jpg

min_bronie38a3f.jpg

min_bronie7a57a.jpg

Oraz wielle inych modeli broni. Sa tez nowe klasy jak Rebeliant,Szturmowiec,ProSkiller(Klasa Premium),Partyzant,Lekki Zanierz i Terrorysta

Mila Atmosfera Mili Adminowie No Nic Innego Jak Wbijac!:)

Serdecznie Zapraszam!!!

b_560x95.png

Wiem, ze miano najlepszego tak podzialalo, ze az oczy zaszly ci mgla i wstawiles to do dzialu CS, wiec przenosze...-Dzz'

Po groma każde słowo zaczynasz z dużej litery? Dodałem Gametrackera, bo z Twojego opisu wyglądało to rzeczywiście jak gdyby był to serwer Call of Duty, btw jak na najlepszy serwer tego typu coś słabo u Was z frekwencją - Cree

Dzz ja bym w ogole wywalil ten temat do kosza. jest zrobiony niestarannie.

COD... znaczy Call Od Duty? Fajnie teraz tylko ktora czesc? 0 szczegolow.

Możliwe, że jemu chodzi o Call of Duty moda do Counter Strike, zwykły cs lecz coś takiego jak Diablo mod , troche przerobione graficznie bronie + możliwość posiadania własnej klasy takiej jak: szturmowiec , wsparcie ogniowe, komandos itp. oraz opcja rozwijania danej postaci w 4 lub więcej statystyk jakimi są: siła, inteligencja, zręczność , wytrzymałość.

Apropos co do tematu, strasznie oklepany, może by tak screeny tych broni etc. ? Napisałeś 2 słowa na krzyż i tyle, myślisz że jak napiszesz że to najlepszy serwer w Polsce to każdy aż sie spoci by na nim zagrać?, no wybacz. Opisz serwer, postaraj sie, może wejde i zagram,oraz inne osoby. Jeśli nie poprawisz tego topicu , wątpie że ktoś ci na ten serwer wejdzie. ;)

Ah, czyli popelnilem blad przenoszac topic do innego dzialu? No nic, z jednej strony moja wina, ale z drugiej, opis jest tak ubogi, ze skad ja niby mialem to wiedziec -.=.

hmm skoro go dalem do dzialu cs mozna sie domyslec ze to jakis mod:f a nie odrazu spekulowac

hmm skoro go dalem do dzialu cs mozna sie domyslec ze to jakis mod:f a nie odrazu spekulowac

skoro go dales do dzialu CS, to mozna od razu spekulowac, ze jestes idiota zamiast zastanawiac sie czy moze laskawie chodzilo Ci o mod do cs'a ; ) jestesmy tylko ludzmi i nie mamy zamiaru czytac Ci w myslach, o wiele latwiej zalozyc z gory, ze jestes nie kompetentny.

btw. zamiast robic jakies smieszne mody do cs'a pograj sobie w cod'a.

Ale to CS no-steam.. spiracony na maxa... rozumiesz. Po co wydawac kase skoro mozna walac takiego glupiego moda. :D

Fani Csa robią różne dziwne rzeczy żeby uczynić go podobnym do fajnych gier ;p.

Coz, Counter-Strike to klasyka ale przez pare lat bicia "hsow" moze sie nudzic i gracze urozmaicaja go roznymi modami DOD czy COD ostatnio jest bardzo popularny rowniez Zombie Mod... A co do non steamow... to tego w ogole nie rozumiem... steam kosztuje 20zl jednorazowo! Ciagle w polsce narzekamy ze mamy bardzo drogie gry baa taki starcraft II ktory wyszedl wczoraj do wydania kosztuje 199zl to fakt zdzierstwo... ale 20-30zl za gre? - nie przesadzajmy.

Coz, Counter-Strike to klasyka ale przez pare lat bicia "hsow" moze sie nudzic i gracze urozmaicaja go roznymi modami DOD czy COD ostatnio jest bardzo popularny rowniez Zombie Mod... A co do non steamow... to tego w ogole nie rozumiem... steam kosztuje 20zl jednorazowo! Ciagle w polsce narzekamy ze mamy bardzo drogie gry baa taki starcraft II ktory wyszedl wczoraj do wydania kosztuje 199zl to fakt zdzierstwo... ale 20-30zl za gre? - nie przesadzajmy.

DoD to nie mod do CS'a, tylko do HL'a, zresztą tak samo jak CS.

Większość klas na takich COD modach jest nie zrównoważona. Są pomyłki klasowe. Tak to jest jak nie ma się pojęcia choć trochę o wojsku np. jest Snajper i Strzelec wyborowy, a snajper to prze ciesz strzelec wyborowy!!! Komandos lata z Desert Eagle choć powinien z jakim lekkim weaponem tj. mp5 i do tego ta klasa premium. Błagam o litość. Nie róbcie takich durnych serverów bo mi się rzygać chce gdy wchodzę na 5 serverów i pobieram pliki z pierwszego i potem z żadnego nic nie pobieram bo każdy server ma te same modele. LITOŚCI!!!

PS. Wymyśl coś własnego a nie pobierzesz gotowy kod z AMX X i cieszysz się. Wystarczy trochę pomyśleć. Jest jeden mod którego nie ma na CS'ie ale nie będę ci o nim mówił bo to MÓJ pomysł.

PS2. Wiem, że tego nie przeczytasz, ale inni forumowicze tak. :)

Snajper to nie strzelec wyborowy, wierz mi... Co do moda - mi nie przeszkadzają. Każda gra jest modowana(jeśli jest taka możliwość) więc za cholerę Cię nie rozumiem salku

Snajper to nie strzelec wyborowy, wierz mi... Co do moda - mi nie przeszkadzają. Każda gra jest modowana(jeśli jest taka możliwość) więc za cholerę Cię nie rozumiem salku

ale ja nie powiedzialem, ze nie sa modowane ? powiedzialem tylko, zeby pogral w CoD'a bo mody sa zalosne.

Tak to jest jak nie ma się pojęcia choć trochę o wojsku np. jest Snajper i Strzelec wyborowy, a snajper to prze ciesz strzelec wyborowy!!!

Z forum www.wojsko-polskie.pl:

Obecnie w niektórych armiach (m.in. amerykańskiej czy izraelskiej) nadal w drużynie znajduje się osoba uzbrojona w broń precyzyjną, najczęściej jest nią samopowtarzalna, wybierana pod względem celności odmiana karabinu automatycznego (np. M14 EBR/DMR czy G3ZF/1), jednak taki żołnierz nie jest określany mianem snajpera, a strzelca wyborowego (Designated Marksman).

Tutaj pojawia się problem terminologiczny, jak rozróżnić te dwa rodzaje strzelców. Na szczęście język polski pozwala na wprowadzenie dwóch odrębnych pojęć: snajpera oraz strzelca wyborowego, choć w mowie potocznej uznawane są one za synonimy.

Snajper to żołnierz działający w małej 2-3 osobowej grupie, o dużej autonomii, operujący niezależnie od większych pododdziałów, najczęściej wyposażony w karabin powtarzalny. Do jego typowych zadań należą zwiad i obserwacja, działania antysnajperskie, eliminacja wyższych oficerów, wyznaczenie celów ataku oraz – w niektórych przypadkach, przy wykorzystaniu wielkokalibrowych karabinów wyborowych – niszczenie sprzętu przeciwnika.

Strzelec wyborowy to żołnierz działający w ramach drużyny piechoty, wspierający ją ogniem na dalszych dystansach, działający niemal na tych samych zasadach, jak to miało dotychczas miejsce. Powinien dysponować samopowtarzalnym karabinem wyborowym lub karabinkiem automatycznym zaopatrzonym w celownik optyczny o powiększeniu 4-6x.

Mam Do Zaprezentowania Najlepszy Serwer COD W Polsce!

Ip:193.33.177.200:27046

http://www.pr0skillownia.fora.pl/

Nowe Modele Broni Oraz Duzo Nowych Klas

Oto kilka ss

min_bronie7512.jpg

min_bronie1058e.jpg

min_bronie255a1.jpg

min_bronie38a3f.jpg

min_bronie7a57a.jpg

Oraz wielle inych modeli broni. Sa tez nowe klasy jak Rebeliant,Szturmowiec,ProSkiller(Klasa Premium),Partyzant,Lekki Zanierz i Terrorysta

Mila Atmosfera Mili Adminowie No Nic Innego Jak Wbijac!:)

Serdecznie Zapraszam!!!

b_560x95.png

Wiem, ze miano najlepszego tak podzialalo, ze az oczy zaszly ci mgla i wstawiles to do dzialu CS, wiec przenosze...-Dzz'

Po groma każde słowo zaczynasz z dużej litery? Dodałem Gametrackera, bo z Twojego opisu wyglądało to rzeczywiście jak gdyby był to serwer Call of Duty, btw jak na najlepszy serwer tego typu coś słabo u Was z frekwencją - Cree