Najlepszy trolling w lolu :D

Dla mnie ten filmik jest lepszy
http://www.youtube.com/watch?v=2SPtZ2jszUI

Jednym słowem, idiotyzm.

Oglądałem filmik - całego nie zdołałem i wyszedłem z założenia, że to Wasz normalny poziom, po prostu głupio wrzucić coś takiego, a próbowaliście być zabawni więc napisałeś, że troll-ujecie.

Poza tym sama gra i community to jeden wielki żart :)

Troll? Większość community tej marnej gry jest większymi trollami od was :/

Sent from my iPhone using Tapatalk

Żałosne, trollowanie w lolu wygląda tak że bierzesz anie na jungle albo leone ad carry i wychodzisz z fragami na + na 10/0 albo 8/1 a nie granie ad lux z fragami 2/7 czy tam 2/8 i z całym teamem dostającym w dupsko, Jesteście noobami i tyle, nie potraficie grać nie potraficie trolować i tylko leci KUR** KUR** KUR** i te emocje jak przy krojeniu chleba, odpuście lepiej to sobie.

Tak jak koledzy wyżej, żałosne i wogóle nie śmieszne dzieci psujące gre normalnym graczom i jak tutaj grać w LoLa skoro co drugi mecz to takie szczyle które grają tylko po to by porobić sobie żarty. Perm ban powinnien iść w najlepsze szkoda że RIOT nie ma okazji zobaczyć tego nagrania.

Teraz autorowi tematu wstyd i nie ma odwagi wypowiedzieć się co do swojej głupoty.

Widać że na forum są poważni gracze, dla których gry to nie tylko coś tam na zabicie czasu ale hobby, podchodzą do grania bez ceregieli i jak widzą takie głupoty to są oburzeni w przeciwieństwie do tych osobników z komentów na youtube i ja się zgadzam z wami, jak już grasz w LOL bądź inna drużynową grę, to nie rób sadzy i nie psuj gier dla innych którzy chcą sobie pyknąć na poważnie, a trafiają na buractwo które nie ma za grosz szacunku do innych graczy i marnują ich cenny czas, totalnie bez sensu, a i skilem to się popisujecie, jak się ma umiejętności na ... nawet nie brąz tylko plastik to się udaje trollowanie. Nie jesteście śmieszni, a masa wulgaryzmów świadczy tylko i wyłącznie o brakach w edukacji i bardzo ubogim słownictwie.

Popieram poprzednika, grałem ostatnio z chłopakami rankeda 5 na 5 i niestety miło się nie grało. Gra była zbyt prosta i wygrana.Bana im dać trzeba...

Dlatego gram w dawngate gdzie mogę z ręka na sercu powiedzieć ze gra jak i community dla mnie są lepsze niż w lolu

Sent from my iPhone using Tapatalk

4:10 xD

Witam, krecimy filmiki z kolega w ktorym udajemy osoby jakich nie chcielibyscie spotkac w swoich grach.

Ogladajcie a sami zobaczycie o co chodzi :)