Najlepszy trolling w lolu :D
Witam, krecimy filmiki z kolega
Fajnie
w ktorym udajemy osoby
Aby na pewno udajecie?
osoby jakich nie chcielibyscie spotkac w swoich grach.
I tu się zgodzę.
Ten film miał być śmieszny? Może niesie jakiś morał?
k**wa,ja pie**ole,bez sensu takie je**ne granie,ni c**ja wygramy to,ej bo ku**a bo biją zamek- hahaha
Porażka...
Co wy sobą reprezentujecie?
Echu, echu... Wszedłem z nudów by odpocząć od nauki sesyjnej, bo pomyślałem, że może będzie zabawne. Czasem się uśmiechnąłem, ale ilość bluzgów jest tak zastraszająca i skutecznie zniechęca do dalszego oglądania, dlatego sorry chłopaki, ale jestem na nie i lecę szukać czegoś innego do obejrzenia.
A tak dywagując od filmu... Temat chyba wypada napisać z zachowaniem wielkich liter i bez emotek, ale chyba się nie znam :<
P.S. Popracujcie nad balansem dźwięku, bo mam wrażenie, że poziomy głośności mikrofonów są różne.
Beznadziejne. Sam pomysł debilny. Zakładam że gracie tak by odreagować to że nie umiecie grac i psujecie rozgrywkę innym by podreperować własne ego. Dlatego tutaj macie filmik który pomoże wam w następnych może czegoś się nauczycie bo wasze bogactwo słownika jak na razie biję wszystko inne na głowę, nawet waszą grę. A do tego kupując typowo trollerskie itemy jak AD dla lux powinniście być z miejsca banowani permem i żeby was już nikt więcej nie oglądał. Pozdrawiam
i życzę dalszego NIE UDAWANIA.
Podejrzewam że to faktycznie jakiś trolling. I robienie z siebie typowych low-bronze graczy. Może dlatego, że wątpię żeby ktoś był tak głupi by coś takiego nagrać na serio. To jest zwyczajnie słabe... choć z drugiej strony nieźle wpisuje się w to, co czasami można spotkać na rankach albo normalach.
" Ja pie***... haha... hahaha... hahahahahaha....." - ot moja reakcja na część... tylko część tego filmiku... Jak dla mnie to to zwie się Dnem dna.
A filmik od ThatsMyPrime to prawdziwy klasyk! Sam polecam go
Witam, krecimy filmiki z kolega w ktorym udajemy osoby jakich nie chcielibyscie spotkac w swoich grach.
... ad Lux z najgłupszym buildem na ad jaki widziałem w całej grze. No nie chciałbym tego spotkać...
ja ostatnio gralem troll game blitz w jungli alistar na topie thresh adc sona support zyra mid i eazy win love CC
Widzę że EU trzyma swój poziom (nie wszyscy są tacy ale dzieki takim jak wy mamy ujową opinie).
Dno i metr mułu.
@UP Jeżeli dla ciebie zyra mid to troll to gratuluje wiedzy.
Popieram kolegów wyżej - EU trzyma poziom. Filmik żałosny, myślicie że jesteście fajni, a jakby to was spotkało, to byście nie byli zadowoleni, i jeszcze te wulgaryzmy, chyba chcecie się poczuć starsi niż jesteście, niestety jesteście nadal żałośni.
Poniżej poziomu i zachowanie i sam film. Przeklatkowałem, bo serio szkoda czasu na oglądanie nagrania gdzie 2 graczy rozwala zabawę 8 innym.
Po pierwsze to nie jest najlepsze trollowanie jak wy to nazwaliście. Po drugie dla mnie trollowanie w LoLu to specjalne afkowanie czy umieranie a nie składanie buildów. Wbrew pozorom taka AD Lux posiada nawet konkretny DMG. Po trzecie jesteście konkretnie głupi. Wulgaryzmy, marnowanie czasu normalnym graczom. Po co to wszystko? Lepiej przestańcie bawić się w takiego typu zabawy i wracajcie do swojego Bronzu.
Robienie z siebie debilów jest żałosne. Eh..
Jak chcecie chłopaki fajny trolling zobaczyć to zapraszam na yt na kanał Siv HD. Jest to popularny streamer który jak gra LB to przeciwnicy wychodzą z siebie.
Nie jest to trudne i on w dodatku pokazuje jak można się bawić nie psując innym gry.
Poje... was, psujecie tylko innym zabawę ale po co grać na serio nie. Lepiej popsuć komuś grę, ale nie pomyśleliście przez chwilę iż ktoś ma np. awans do wyższej ligi a wy to partolicie. Albo ktoś rozgrywa te 10 meczy i te 1 zwycięstwo może zadecydować czy jest w wyższej lidze czy niższej. Tym razem zgodzę się z Misiael'em jesteście głupi i tyle.
Nie powiliście tak robić, to jest żałosne. Większy troll jest jak np. ja ucieknę podczas TF z małą ilością HP.
Już wiem co żona słyszy jak ja gram, nie chciałbym to słyszeć w sąsiednim pokoju. Ja oczywiście prawie nie klnie tylko podczas śmiesznych memów.
Ehh.. chluba LoLa. Z pewnością znajdzie się takich kilkanaście tysięcy więcej.
pierwszy raz piszę tutaj ale
Witam, krecimy filmiki z kolega w ktorym udajemy osoby jakich nie chcielibyscie spotkac w swoich grach.
Przez was ktoś mógł przepierdolić gry bo wy sobie trollujecie i filmiki robicie ta ???? ide łapka w dół

Ten filmik pokazuje tylko , że wasz poziom intelektualny " wznosi sie na wyżyny gimbazjalne " . Ba jest to jeden z najwyższych szczytów
Po takim czymś to riot powinien dawać perna na główne konto, i by się odechciało głupich zabaw.