Najnowsza ankieta

Nie wiem czy to mnie tylko jakoś poraziło, ale według mnie treść ostatniej ankiety jest dziwna: "Wolę Vindictusa od Dragon Nest, ponieważ:" Tak, rozumiem, jeśli ktoś myśli inaczej to po prostu nie głosuje, ale chyba lepiej by było "Co jest lepsze Vindictus, czy Dragon Nest", ponieważ według mnie taka treść ankiety to z góry zakładanie, która gra jest lepsza.

Ja na ankiety już nie patrzę, bo nie dość, że się zmieniają co tydzień, to jeszcze pytania niezbyt [żeby nie obrazić ich autora]

może pytania są znośne, ale te odpowiedzi

Odpowiedzi sa zbyt plytkie i dla dzieci 16- ale to chyba tak jest zrobione aby zrozumieli co w pytaniu chodzi.

nie chodzi o formę odpowiedzi, ale o jakość

często jest ich za mało, same poboczne sprawy, niekiedy zero konkretów że żadne nie pasuje Ci, co jest równoznaczne z nieodpowiadaniem albo palnięciem czegokolwiek [w przypadku takich właśnie dzieci]

w skrócie:

słaba ankieta to słabe wyniki które nic nie znaczą, a jeśli to nie ma sensu to jaki jest sens robić te ankiety ?

Wrzuciłem nieco luźniejszą ankietę. W poprzedniej faktycznie brakowało opcji negującej, że wolę Vindictusa.

Nie wiem czy to mnie tylko jakoś poraziło, ale według mnie treść ostatniej ankiety jest dziwna: "Wolę Vindictusa od Dragon Nest, ponieważ:" Tak, rozumiem, jeśli ktoś myśli inaczej to po prostu nie głosuje, ale chyba lepiej by było "Co jest lepsze Vindictus, czy Dragon Nest", ponieważ według mnie taka treść ankiety to z góry zakładanie, która gra jest lepsza.