Witam. Jeżeli ktoś nie miał jeszcze styczności z najnowszym eploitem to odsyłam do filmu selexa.
https://www.youtube.com/watch?v=h3N-IK2jd-w
RAJOT podał informację, że wszyscy używający będą banowani co oczywiście się nie stanie jeżeli samemu tego agenta nie zgłosimy. Także zachęcam do pisania do supportu wraz z filmami i screenami.
Najnowsza informacja
No to nieźle się porobiło, dobrze że nie gram w tego crapa od kilku miesięcy.
DOTA MASTER RACE
Co najlepsze Riot wie o tym od 24godzin a żadnej informacji nie podali.
Dlatego mam bekę z rankedowych tryharderowców i gaciospinaczy. Nawet gdybym spotkał się z takim bugiem nie zrobiłoby to na mnie wrażenia, bo gram w tą grę dla zabawy, a nie żeby orać rankedy i płakać o każdego buga/exploita etc.
NORMALS MASTER RACE
A tak serio to zawsze będą bugi, błędy, exploity, bo taka natura gier.
debil podał link do skryptu pod filmikiem XD
Co najlepsze Riot wie o tym od 24godzin a żadnej informacji nie podali.
Hi everyone,We are aware of the exploit that some players have been using to instantly eliminate champions. We are actively working on the matter to have it resolved as soon as possible. In addition, all players found guilty of using this method will receive an appropriate sanction for using it.There has been a fair amount of threads opened for that issue, and we will not be able to reply to each of them; we hope this post will help you see that we are working on it.Note that as always, naming and shaming on the forums is not allowed.Edit: No need to contact Player Support anymore as we have enough information about this and will not require individual reports. Thanks everyone!
Info od Dromaius(napisany 8 godzin temu).
Dlatego mam bekę z rankedowych tryharderowców i gaciospinaczy. Nawet gdybym spotkał się z takim bugiem nie zrobiłoby to na mnie wrażenia, bo gram w tą grę dla zabawy, a nie żeby orać rankedy i płakać o każdego buga/exploita etc.NORMALS MASTER RACEA tak serio to zawsze będą bugi, błędy, exploity, bo taka natura gier.
Z tego co czytam na forum tych cheaterów, to ten exploit jest im znany od roku, dopiero niedawno ludzie zauważyli jak to robić i postanowili to upowszechnić.
Wow bo każdy wchodzi na forum codziennie XD nie ośmieszaj się jak pracownicy rajotu Flesh. Po to zrobili informacje wyświetlanie w kliencie żeby takie informacje tam podawali.
Dlatego mam bekę z rankedowych tryharderowców i gaciospinaczy. Nawet gdybym spotkał się z takim bugiem nie zrobiłoby to na mnie wrażenia, bo gram w tą grę dla zabawy, a nie żeby orać rankedy i płakać o każdego buga/exploita etc.NORMALS MASTER RACEA tak serio to zawsze będą bugi, błędy, exploity, bo taka natura gier.
Potwierdzam, zapominacie to zabawa. A po drugie jakim trzeba być desperatem, aby oszukiwać na botach. Każda gra ma bugi, teraz nawet jest open beta nowej mapy, więc większe prawdopodobieństwo wystąpienia bug'a.
Dajcie trochę na luz, świat ligi będzie wyglądał inaczej.
https://www.youtube.com/watch?v=QqNxPWS2Ow8&feature=youtu.be program w akcji w trakcie awczorajszgo rankeda znajomego
Z tego co czytam na forum tych cheaterów, to ten exploit jest im znany od roku, dopiero niedawno ludzie zauważyli jak to robić i postanowili to upowszechnić.
Nie ludzie to zauważyli, tylko Trees, po kilkukrotnym zreportowaniu tego buga do Riotu, i zostaniem kompletnie zignorowanym, napisał skrypt, i udostępnił go publicznie, by te liche pałki z Rito Gayming coś z tym zrobiły. Nie da się nie gardzić tą firmą, gdy Blizzard pozywa do sądu twórców takich programów, a Rioterzy nie powiem gdzie mają tego typu programy. Zapewne nawet nie zdajecie sobie sprawy, ile osób używa skryptów w tej grze, gdy zobaczycie na rankedzie typa, grającego na o wiele większym poziomie niż obecnie jesteście, to 95% osób pomyśli sobie "smurf", a to jest prawdopodobnie osoba jadąca na skryptach. Jeżeli Riot nic z tym nie robi, to community musi, a jedynym spodobem, jest jak największe rozreklamowanie tego typu programów, bo to ZMUSI Riot do zrobienia czegoś w tym kierunku, dlatego w 100% popieram w tym Selexa.
No, i znów Selex, znów gość który gra na każdym możliwym bocie ma czelność wytykać coś Riotowi. A cały hate na riot jest niepoważny, bo ja też miałbym gdzieś osobe która jest przykładem "niszczycieli" community LoLa.
Witam. Jeżeli ktoś nie miał jeszcze styczności z najnowszym eploitem to odsyłam do filmu selexa.
https://www.youtube.com/watch?v=h3N-IK2jd-w
RAJOT podał informację, że wszyscy używający będą banowani co oczywiście się nie stanie jeżeli samemu tego agenta nie zgłosimy. Także zachęcam do pisania do supportu wraz z filmami i screenami.