Siemanko. Właśnie zaczynam grać w Starą Republikę, i chciałem spytać który serwer jest popularniejszy i jak wygląda EndGame. Z góry dzięki za odpowiedzi.
Najpopularniejszy serwer?
Popatrz który jest na high population i tam graj.
Co do endgame: bez wydawania kasy możesz liczyć tyle co na przejście fabuły i lekkie pvp.
Dużo Polaków gra na Tomb of the Freedom Naad,to jest angielski server pvp.Tam na pewno bez trudu znajdziesz polski klan,gildie.Widziałem nawet graczy z IX kohorty,he,he pro playerzy .
Gram na Red Eclipse i nie narzekam na liczbę graczy
Naprawdę bez płacenia jest aż taka lipa? Szkoda. A jeśli już płacić to jak to wygląda? Widziałem na keyach jakiś pack na 30/60 dni do SWTOR, ale nie bardzo wiem co on daje. Ile mniej więcej wy wydaliście?
30zł za miesiąc (30dni) gry. na oficjalnej stronie, tam jest najtaniej.
Na oficialnej stronie masz podane ceny abonamentu ,za miesiąc,dwa,trzy i za pół roku.Czym więcej miechów ,tym trochę mniej wychodzi na jeden miesiąc,kumasz.Ja płaciłem 29,99pln za miesiąc,tak wychodzi w przeliczeniu na polską walutę,opłaty dokonywałem,przez pay pal.Wiadomo musisz mieć rachunek(konto w banku) ale są jeszcze inne systemy płatności.
A co właściwie daje ten abonament?
do gry zupełności wystarczy konto prefered o ile siadasz raz na dwa dani w tygodniu bo dłurzej się nudzi i grasz dla fabuły jedną postacią. A prefered kosztuje 8 zeta tzn digital upgrade który robi z f2p prefered ale jak już znajdziesz jakąś dobrą gildie to ci pomogą odblokować grę za kredyty.
Tomb of coś tam, europejski i zaludniony nawet Polakami
Siemanko. Właśnie zaczynam grać w Starą Republikę, i chciałem spytać który serwer jest popularniejszy i jak wygląda EndGame. Z góry dzięki za odpowiedzi.