Najwieksze glupstwo po pijaku

Moja przygoda miała miejsce najprawdopodobniej, około miesiąc temu, bo kompletnie nic nie pamiętam (a rzadko się coś takiego zdarza...)

Szczerze mówiąc, nigdy nie robiłem przypałów po %%%...Zawsze wygląda to podobnie.

Co innego, jesli mówimy o paleniu ^^

Broda nie jestem abst i tez wiele wypilem i wyrzygalem ale po co o tym robic szum na forum???

Nie zrozumiałeś tego tematu. Jak masz pier**lić od rzeczy i robić offtopic to lepiej zaniechaj dalszych wypowiedzi. Temat jest jak każdy inny. Ktoś założy temat o jakieś grze,da screena i powie, że mu się podoba to też napiszesz "za***iście, że podoba Ci sie gra ale na ch** robić o tym szum?" Ty nie rób lepiej szumu i sie nie udzielaj w tematach, w których nie masz nic do napisania na temat.

nieźle,a z ciekawości ile miałeś lat??

Nie wiem ale jakos 15+

Broda nie jestem abst i tez wiele wypilem i wyrzygalem ale po co o tym robic szum na forum???

Broda? :) Jak mnie juz z broda mylicie... to ja ide se strzelic pare kielonow :)

Wiecie jak powszechnie wiadomo jestem exptertem w sprawach napojów wyskokowych , ale tu chyba jeszcze sie nie wypowiadałem .

Najwiuększa głupota to obudzić sie rano w łożku z kobietą o b udowie i aparycji sami domyuślcie sie jakiej . Dam, sobie ręke uciąć że większosć z was to przezyla:)

czemu tu tyle offtopu :( temat mial byc na luzie i do posmiania się ale jak widac nie wszyscy potrafia :huh:

a wracajac do sylwestra to jak pieprzlem w szafe 31grudnia to leb mnie bolal do 19 stycznia heh

jak w temacie :rolleyes: ja zaczne xd no to opilismy się jak swinie :P i poszlismy na ping-ponga, polecam po pijaku w to grac, na trzezwo nuda ale tak to i zdarzalo się ze w pilke się nie trafialo i fajne uczucie hehe ;)