jak w temacie ja zaczne xd no to opilismy się jak swinie
i poszlismy na ping-ponga, polecam po pijaku w to grac, na trzezwo nuda ale tak to i zdarzalo się ze w pilke się nie trafialo i fajne uczucie hehe
Najwieksze glupstwo po pijaku
eeee lol? dajcie mu bana
no to opilismy się jak swinie
masz 15 lat...To jest chore w tym wieku opic sie jak swinia. Nie wiem jakie jest wasze zdanie na ten temat, ale ja uwazam, ze nie ma bardziej zalosnej rzeczy, niz pijany malolat.
Owszem jest, pijana małolata drogi Dzz
masz 15 lat...To jest chore w tym wieku opic sie jak swinia. Nie wiem jakie jest wasze zdanie na ten temat, ale ja uwazam, ze nie ma bardziej zalosnej rzeczy, niz pijany malolat.
wyluzuj heh przeciez nie jestem nalogowcem czy cos, przeciez to jest dla ludzi^.^
cholera, masz racje.
wyluzuj heh przeciez nie jestem nalogowcem czy cos, przeciez to jest dla ludzi^.^
ale dla ciut starszych. dobra, koniec OT. Temat o czym innym, a ja lamie reg. :F
Jeruna, ale z Was drewniaki, jak Was ten temat w jakiś sposób razi, to nic w nim nie piszcie.
Poza tym, napisał, że grał tylko w ping ponga, lepsze to niż rozbijanie szyb, czy coś...
Ja pamiętam kieeedyś, jak się spiłem to wziąłem grubą gałąź i strzelałem do samolotów..
Tyle, że nie było samolotów na niebie
Ale to było daaaawno
Jednak, do teraz kumple mają ze mnie pompę, jak siedzimy w barze i wspominamy stare czasy ;D
Moim zdaniem temat jest żałosny i dziecinny. U mnie w szkole jest taka grupka ludzi która całymi dniami gada kto najwięcej wypił.
Akurat pijane małolaty są fajne
Moim największym głupstwem po pijaku było to, że w ten sam dzień wróciłem do domu
Loljusz, kto tu mówi, chwali się ile wypił ????????????
Czy ja napisałem, że tu ktoś się chwali?
Napisałem, że grupka ludzi gada o alkoholu
i po co ten offtopic
Wyjechałem kiedyś nad morze z grupką przyjaciół ( 10 chłopa ), ostro się najebaliśmy i około godziny 1:00 w nocy postanowiliśmy wejść na dach przyczepy sąsiadów (jakiś facet z dzieckiem i żoną tam mieszkali). Jak to był ktoś z was to bardzo mi głupio bo sytuacja bez kitu była chamska. Kolo się bał wyjść i zwrócić uwagę
rozkminili 0.5 na 10 osob i uwazaja sie za pro, a po drugie to co to za szpan ze sie ktos nachlal ...
Widze ze mamy tu sporo apstymentow .... Ciekawe co oni robili za mlodu?
Poza tym zle traktujecie ten temat... on ma byc na luzie a nie o przechwalkach kto wiecej wypil. Bo osobiscie wole miec slaby leb i wypic mniej by miecz czape a zarazem wydac mniej na alko....
Co do tematu... To byl sylwester.... ktorys ... W pewnym momencie skumalem ze spiac na krawedzi lozka cieknie mi cos z buzi(alko z dodatkami). A ze ja kulturalny ludz postanowilem ze czas wracac do domu(czyli ze to byla ta sama klatka wiec 3 pietra nizej
). Kiedy wkoncu zeszlem... po chyba 2 godzinach(pamietam ze juz switalo). Staralem sie z wielka precyzja trafic kluczem w dziurke od klucza.... cos mi nie pyklo
. Wkoncu moja matke obudzil halas wytwarzany prze obijajacy sie klucz o drzwi. To mi je otworzyla... niestety o godzinie x nad ranem... moja mamuska w frycu z horrorow filmowych sprawila ze sie jej przestraszylem. A ja po takim traumatycznym widowisku cofnelem sie 2 kroki w tyl... i sturlalem sie na pol-pietro. Wtedy byl juz finish nie moglem nawet ruszyc reka. Moja matka krzyknela tylko "Rysiek wnies te zwloki do domu" ja jako ze mily syn podziekowalem.
Na drugi dzien kiedy sie wkoncu obudzilem postanowilem se zrobic herbate... walka z wstaniem z lozka byla masakralna... nie dosc ze bolaly mnie plecy i nogi od upadku to jeszcze korba w banki byla nieziemska. Ale podolalem i zrobilem se herbatke... biore lyka i niestety poszedl zwrot do adresata.... Stwierdzilem ze przejde sie z psem to mi dobrze zrobi. Wychodze z budynku.... mijam sasiada.... on do mnie "dziendobry"... a ja w odwecie SPAW na trawnik.
Dochodzilem do siebie przez 3 dni... wieku nie licze bo bylem gowniarzem. JAk zobaczylem zdiecie co bylo u kolesia na chacie za alko az sie przerazilem... Po tym zdarzeniu nie tykalem alko przez ponad 1,5 roku.
nieźle,a z ciekawości ile miałeś lat??
Broda nie jestem abst i tez wiele wypilem i wyrzygalem ale po co o tym robic szum na forum???
to tylko hydepark,wyluzuj
hah spawn, to było boskie co napisałeś.
Sorki za offtop