Największe łaki?

Jakich raperów uważacie za największych laków aktualnie?

U mnie lista prezentuje się następująco:
1:eripe
2:Cała patokalipsa
3:Solar/Białas
4:Gospel gos

Jestem w szoku że nazywasz łakiem Eripe czy Solara i Białasa ale wracając do tematu dla mnie łakami jest większość raperów ulicznych a zaliczają się do nic

-Rpk

-Firma

-Pih

-Molesta

-Chada

-Tede

-Kaen

Nie mogę uwierzyć że Eripe nazwałeś łakiem boli mnie to hahaha jak dla mnie jest on w czołówce polskiego rapu jego bragga miażdzy scene. No cóż to moja opinia każdy ma swój gust a o gustach się nie dyskutuje.

Jeżeli można ich zaliczyć do raperów to:

-Sulin

-Chada

-KaeN

-Peja (od 20 lat to samo)

-Pih

Nic mi za bardzo nie przychodzi jeszcze do głowy, ale na pewno jest ich więcej. Tede nie jest taki zły ;D #Kurt_Rolson dobra płyta będzie.

Tylko i wyłącznie klasyka:

*Szad

*Nullo

*Pork

*Ogólnie 3W

*Magik

*O.S.T.R

chada i pih bo kwadratowe FLOE i całe tracki wyglądają tak samo

kałen mógłby być dobry ale to xeroboy więc nie podlega ocenie.

Tede łakiem xDD HAHAHAHA, przecież elliminati rozj..ao rok.

jako że tematy powiązane zapraszam na grupe fejsbukową którą niedawno znalazłem https://www.facebook.com/groups/509126269148439/?fref=ts

HIP HOP/RAP PL - mnóstwo prowo i beka, wyśmiewanie wszystkiego i ciągle kłótnie xD

BTW. NIKT W POLSCE JAK KOCUR LAIG

263589_531903583505630_546580473_n.jpg

Największe łaki:

*Tede

*Kaen

*PiH

*Firma

Boże to jest największe ścierow jakie wyszło na światło dzienne

Vivimorte co do Eripe to bym się nie zgodził, wydał ostatnio płytę z Quebonafide, która była bardzo dobra ;) Co prawda Quebo był milion razy lepszy od Eripe, ale i tak nie było źle. Według mnie to :
RPK
Kaen
Firma
Chada
Białas/Solar - Za Putina...

Solar/Białas ogólnie kocury w ch... (juz dawno ich lubilem, a patrzcie na Stage Diving) - tylko ostatnio zaczeli nagrywac z jakimiś lamusami i im samym zacząl poziom spadać, nie wiem o co biega ale im odwala, bo ich dawna twórczość była OK.

Co to do cholery są "łaki"?Że najlepsi raperzy?Jeżeli tak to według mnie:

-Pork

-Nullo

-Szad

-L.U.C

-Hans (solo jak i 52 Dębiec)

Co to do cholery są "łaki"?Że najlepsi raperzy?Jeżeli tak to według mnie:-Pork-Nullo-Szad-L.U.C-Hans (solo jak i 52 Dębiec)

Jeżeli nie wiesz co to łak to czemu się wypowiadasz? (łak raper który czuje się lepszy niż jest naprawdę)

W takim razie przepraszam.

Bez problemu lecz następnym razem jak nie wiesz to możesz sprawdzić w google. :)

Jakich raperów uważacie za największych laków aktualnie?

U mnie lista prezentuje się następująco:
1:eripe
2:Cała patokalipsa
3:Solar/Białas
4:Gospel gos