Witajcie!
Chcialbym was sie spytac czy istnieje takie cos jak Naruto MMO lub gra na jej podstawie?
Dziekuje, dobranoc. Nie chodzi mi o tibio podobne lub 2.5 lub inne tego typu syfy. Chodzi mi o konkretne 3D naruto MMo moze byc 2d.
Witajcie!
Chcialbym was sie spytac czy istnieje takie cos jak Naruto MMO lub gra na jej podstawie?
Dziekuje, dobranoc. Nie chodzi mi o tibio podobne lub 2.5 lub inne tego typu syfy. Chodzi mi o konkretne 3D naruto MMo moze byc 2d.
nie ma jest packie ninja czy cos i wsio;p
Nie ma , był kiedyś taki projekt ale chyba padł . Jak znajdę stronę o ile jeszcze jest to ci podeślę .
A ja wiedziałem gdzieś na YT, coś w stylu "naruto shooter" ,ale nie mogę linka do tego znaleźć teraz.
Pamiętam, że było coś na wzór ESF, ale czy istnieje nadal to nie mam pojęcia. No i to nie stricte mmo.
@up No proszę, Xasarm był szybszy, o coś takiego mi chodziło .
Chodzi mi o konkrety!
Był kiedyś jeden projekt, dobrze prosperujący, ale padł, bo się trochę bali z dobrowolnymi wpłatami na serwer i prawami autorskimi. Nazywało się Legend of Gutsy Ninja. Jak poszperasz to znajdziesz kilka screenów z modelami postaci i budynków oraz drzewka umiejętności dla kilki Kekkei Genkai.
No dobrze. Pytam sie jeszcze raz do osób ,które nie przeczytaly tematu! Konkrety prosze was! Licze na was. Super by bylo jakby byla taka gra. Sam ogladam Naruto Shippuuden i jestem zaskoczony!
Nie ma żadnych takich gier .. jest jedynie mod do CS Naruto masz 3 albo 4 klasy postaci spelle itp ... jedynie na x-boxa i inne konsole, gre Naruto RPG
Jak mówili wcześniej, był jeden projekt, ale były problemy z prawami autorskimi. Teraz NIE MA ŻADNEJ gry MMO Naruto. Jest tylko Pockie Ninja na necie. Oto twoje konkrety.
Az musiałem się zalogować bo nie mogę czytać waszych bzdur ze tak powiem.
Naruto Naiteki Kensei R1 to jest mod do half-life na razie jest dostępny tylko team 7 do gry ale projekt trwa dalej i jest ciągle uaktualniany.
użytkownik Xasarm dał ci filmik z nnk.
Istnieje jeszcze jedna gra a tzn kolejny mod do gry nazywa się Jutsu Online
Sorki za tłumaczenie ale używałem Tłumacz google
Opis gry: Jutsu online jest World of Warcraft prywatny serwer z całą skręcie nowego. Gracze wejść w świat Naruto widzianych przez World of Warcraft. Gracze rozpoczynają się jako student w villiage z ich wyboru, a podróż w szeregach ninja, podczas nauki nowego jutsu, szwadrony formularz z innymi graczami, a co najważniejsze, nie ma cap poziom utrudniać swoją przygodę!
a Tutaj Oryginalny tekst
Game Description: Jutsu Online is a World of Warcraft private server with a whole new twist. Players enter the world of Naruto as seen through the world of Warcraft. Players start off as a student in a villiage of their choosing, and travel through the ranks of a ninja, while learning new jutsu, form squads with fellow players, and best of all, there is no level cap to hinder your adventure!
Mam nadzieje ze Pomogłem :DD
Witajcie!