Naruto Online

Ostatnio tak sobie czytam news'y na stronie naruto24.pl na ktorej rowniez ogladam anime naruto. Administratorzy owej strony "wspieraja"(tak wyczytalem) pewien projekt Naruto Online http://narutoonline.pl/ Wiecej pisac nie bede, ale dam linki do news'ow !

News 1 - Wspolpraca

News 2 - Wiesci

News 3 - Spoilery

News 4 - Beta Testy

Oraz link na FB

Naruto Online Facebook

Jak myslicie, wejdzie w faze OB, i bedzie na tyle dobre, zeby zagrac?:)

Kolejny... projekt...z... Naruto... w... tle... Arrrghhh!!! Krew człowieka zalewa. Mogę się założyć, że a) szajs ten nie wejdzie w fazę open beta B) nawet jeśli to będzie mało grywalny c)skoro gra ma być utrzymana w klimatach ninjo-pokemoniastych to już widzę wspaniałe community i ambitne dialogi prowadzone przez 13 letnich Krzysiów, Stasiów i Adasiów. "Mega-wykop-shuriken-z-karata-sushi Noobie, +3 do ninja mocy!". Tak to będzie to co porwie mnie na dłuuugie godziny. Oczywiście standardowo życzę jak najlepiej i radzę uważać żeby w świat Naruto nie wsiąknąć za bardzo... Nie każdy zrozumie debila biegającego po podwórku i udającego magicznego wojownika.

PS. Przepraszam, że wylewam tu swoje osobiste żale na temat durnych japońskich anime, lecz nie potrafię zrozumieć popularności takiego debilizmu jak Naruto.

PS2. Każdy ma prawo robić co uważa za stosowne, więc nie neguję faktu oglądania/grania w coś takiego. Polecam jednak zapoznać się z czymś bardziej ambitnym a i może rozwinie was to coś intelektualnie.

PS3. Lubię placki!

Nie grałem, ale jak narazie każdy projekt o młodym shinobi to gówno, wiec wiadomo czego możemy się spodziewać... Ale, zobaczymy :)

PS3. Lubię placki!

Sam przypominasz trzynastoletniego Krzysia, Stasia i Adasia.

@Topic

Jeżeli to następny tibio-podobny shit, to nie skorzystam.

Sam przypominasz trzynastoletniego Krzysia, Stasia i Adasia.

Uuuu grozaaaa... Tylko do tego mogłeś się przyczepić? Jakże cudownie!

@topic (co to w ogóle ma być!?)

Jeżeli to coś nie ma być tibio-podobne to pewnie nie powstanie, zabraknie chęci na dokończenie tego na 100%. Jeżeli zaś będzie tibio-podobne to przyszłości przed sobą nie ma żadnej. Podejrzewam, że za projektem nie stoją ludzie z pasją ale zwykli fani Naruto. Gdyby było odwrotnie to pokusiliby się na stworzenie WŁASNEGO świata i postaci.

Aaaa edit!!!

Tak się postanowiłem wgłębić w podaną powyżej stronę i... nic z Tibii to nie będzie miało! Czy to dobrze? Chyba gorzej niż myślałem, to będzie kolejna, bezsensowna klikanina w ikonki i ulepszanie swojego mega, hiper, ultra ninja. Czaaaad!!! Jako osoba podobna do 13 letniego Krzysia, Stasia i Adasia, baaa nawet Piotrusia (!) kupuję to w ciemno i będę się zagrywał dniami i nocami, próbując osiągnąć następny poziom wtajemniczenia w mojej grupie wojowniczych (nie żółwi) ninja! Yeah!!! (Z całego tego podniecenia aż dostałem drgawek)

PS. Lubię placki! (a bo co? Nie wolno?)

Jak lubisz placki to idź je jeść a nie próbujesz zaimponować userom z forum durnymi tekstami z youtube.

Grze życzę jak najlepiej, chyba że będzie to kolejny shit z grafiką z MMOmaker'a robiony projectem elipse to wtedy będzie face palm :mellow:

Szczerze? Weźcie się od niego odwalcie, bo koleś wygląda na rozgarniętego.

Wydaje mi się też że to shit.

Szczerze? Weźcie się od niego odwalcie, bo koleś wygląda na rozgarniętego.Wydaje mi się też że to shit.

A ile już było takich projektów? Na początku wszyscy byli nawet ogarnięci, lecz wszystko wychodziło na jaw w późniejszym czasie... Ja do tego nie podchodzę z jakąś wielką nadzieją, lecz im życzę najlepiej.

Racja... czas na "podnietę" będzie jak im wyjdzie coś dobrego ;]

Ostatnio tak sobie czytam news'y na stronie naruto24.pl na ktorej rowniez ogladam anime naruto. Administratorzy owej strony "wspieraja"(tak wyczytalem) pewien projekt Naruto Online http://narutoonline.pl/ Wiecej pisac nie bede, ale dam linki do news'ow !

News 1 - Wspolpraca

News 2 - Wiesci

News 3 - Spoilery

News 4 - Beta Testy

Oraz link na FB

Naruto Online Facebook

Jak myslicie, wejdzie w faze OB, i bedzie na tyle dobre, zeby zagrac?:)