Naruto Saga - kolejne słabe pseudo MMO

Witam serdecznie. Jak większość wie trwają prace (cbt) nad kolejnym "MMO" w uniwersum Naruto, tworzonym przez gości od Ultimate Naruto. Co sądzicie o tej produkcji? Po moim zdaniem jest to jakaś pomyłka, która z MMO nie ma nic wspólnego. Monotonia i nuda wręcz zabija gracza.

Jeżeli ktoś nie wie jak wygląda gra, to proszę oto mój 13-minutowy gameplay z tego czegoś:

nawet nie odpalilem...ekran startowy mnie zniechecil

Słaba ta gra i strasznie przykra. Dobrze, że dziś na steam ląduje Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst

Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3 - właśnie wyszło na pc-ta xD... polecam fajna sprawa

Edit:

O nie przylukałem, że ktoś już napisał, to lepsze wyjście niż bawić się w obecne mmo, które robią na podstawie tej bajki

Witam serdecznie. Jak większość wie trwają prace (cbt) nad kolejnym "MMO" w uniwersum Naruto, tworzonym przez gości od Ultimate Naruto. Co sądzicie o tej produkcji? Po moim zdaniem jest to jakaś pomyłka, która z MMO nie ma nic wspólnego. Monotonia i nuda wręcz zabija gracza.

Jeżeli ktoś nie wie jak wygląda gra, to proszę oto mój 13-minutowy gameplay z tego czegoś: