Naruto Shippuuden - Chikara (Siła 1-6)

Witam , wczoraj wieczorem oglądałem fillery pt . Siła , z Naruto Shippuuden i chciałem poznać wasze doznania po obejrzeniu :] Osobiście bardzo ale to bardzo mi sie podobało i moge się przyznać , że płakałem jak małe dziecko w pewnych momentach . Piątka dzieci które straciły rodziców , smutne :( Moment w którym Dokku ratuje Shiseru , piękny i cieszę się ,że Naruto ją uratował :] . Walki oczywiście świetne . A co wy sądzicie o tym ?? Piszcie :]

gdzie można to obejrzeć?

np tu :Dhttp://naruto.wbijam.pl/

kiedy ten :D movie wyszedł bo chyba all ogladalem

To nie movie tylko seria . Premiera pierwszego odcinka była 22.11.2012 a ostatniego 10.1.2013

Według mnie nie działo tam się wiele , ale końcówka dała mi wiele frajdy ; d . Naruto przyjął formę Kyuubiego i nieźle się działo . Według mnie te fillery na początku zanudzały , gdyż dopiero potem akcja się rozkręciła .

Skończyłem na drugim i mi się nie za bardzo podobało, ale jeżeli mówicie, że potem się rozwinie to obejrze ;)

Obejrzałem całe i mi się nie podobało bo po pierwsze filer z d*py bez sensu, a po drugie zupełnie nienaturalna kreska, nie taka jak jest zawsze i przez to w tym fillerze lipnie się to ogląda.

Ogladalem i ta mini-seria byla w porzadku jak na fillery, ale gdyby sie okazalo ze po tym kolejne fillery to chyba bym ich zaskarzyl xD na szczescie powrot do Mangi. Pozdrawiam.

Tak, dla odmiany muszę przyznać iż seria fillerów pod szyldem Chikara była ok jak na fillery. Kreska słabiutka, ale uratował za to motyw z tym dwojgiem rodzeństwa , plus nieco bardziej ambitne podejście do tego ożywiania zwłok i końcówka. Mnie dzieciarnia irytowała, była bardzo typowa i przewidywalna niestety.

Ja tam lubię fillery - więcej odcinków odbiegających od fabuły + odcinki z fabułą = więcej odcinków Naruto. :D

A co do tego odcinka to bardzo mnie wzruszył, a na końcu duużoo się działo, jeden z przyjemniejszych fillerów. ^^

UP gorzej jeżeli wczujesz się tak w fabułe mangową w serialu że nie możesz doczekać się co stanie się dalej...i wyskoczą ci z nową historią odbiegającą od tego co oglądałeś tydzień temu takie trzymanie mnie trochę denerwuje, ale co do tego fillera to był na prawdę spoko.

naruto = crap

ale i tak naruto nadal lepsze od fairy taila

naruto = crapale i tak naruto nadal lepsze od fairy taila

To twoje zdanie. Ja oglądam Naruto z sentymentu, kiedyś dawno, dawno temu na Jetix'ie leciał, potem przestał i w gimnazjum zacząłem Shipuuden'a oglądać. Co prawda nie trawię filler'ów.

UP gorzej jeżeli wczujesz się tak w fabułe mangową w serialu że nie możesz doczekać się co stanie się dalej...i wyskoczą ci z nową historią odbiegającą od tego co oglądałeś tydzień temu takie trzymanie mnie trochę denerwuje, ale co do tego fillera to był na prawdę spoko.

Ja oglądam Anime, bo mimo wszystko walki wolę widzieć jako animację, a nie "suchą" kreskę mangi. Jeśli miałbym oglądać Anime dla treści to bym się chyba popłakał, co drugi tasiemiec jak Naruto/Bleach(kiedyś) ma zbyt dużą ilość takowych, tylko po to by zarobić i to mnie wkurza :D

@2UP - Po avku wnioskuję, że nazywasz Naruto crapem, iż jesteś fanem OP ( nie twierdzę, że OP jest gorszy od Naruto, bo nie jest, mam na swoim koncie kilkadziesiąt, albo nawet będzie ponad setka anime ),ale Naruto jest bardzo dobrym anime, jeśli nie możesz tego zmienić to widzę, że hejtujesz nazywając "crapem". Skoro Naruto to ten "crap", a Fairy Tail jest gorszy ( nie, wcale nie ) to chyba na to samo wychodzi, nie wiedziałem, że jest podział na mniejsze i większe "crapy".

A ja polecam być bardziej do przodu i poczytać Naruto Mangę. Na przykład tutaj: http://www.manga-lib.pl/index.php/news/page/1

Ja swego czasu czytałem naruciaka na ukrytej wioscę nie wiem czy jest jeszcze

Ja odradzam czytać, bo to co się dzieje w ostatnich chapterach mangi jest strasznie słaba. Eh te stare dobre czasy z naruto pierwszego sezonu. Reasumując i Naruto i Bleach i OP i Fairy Tail to shouneny o takim samym poziomie dziwactw i przewidywalności. Anime oglądam Naruto i Bleacha jak istniała , czytam mangi całej wymienionej wyżej czwórki i jak dla mnie są równie słabe choć od shounenów nie wymagajmy fabuły wysokich lotów, pamiętajmy shouneny mają być szybkie lekkie i brutalne jak 3v3 w LoLu. A co do Chikary, to należałoby więcej takich fillerów robic czyli dodać mniej lub bardziej ambitną fabułe i jedziemy a nie produkować fillery o strusiach, rybach na jeden odcinek.

Witam , wczoraj wieczorem oglądałem fillery pt . Siła , z Naruto Shippuuden i chciałem poznać wasze doznania po obejrzeniu :] Osobiście bardzo ale to bardzo mi sie podobało i moge się przyznać , że płakałem jak małe dziecko w pewnych momentach . Piątka dzieci które straciły rodziców , smutne :( Moment w którym Dokku ratuje Shiseru , piękny i cieszę się ,że Naruto ją uratował :] . Walki oczywiście świetne . A co wy sądzicie o tym ?? Piszcie :]