Naruto

No to kto ogląda Naruto??Nie mówię o osobach,które obejrzały odcinki na Jetix bo to jest tylko 25 z 220+19 specjalnych odcinków.Jak ktoś obejrzał,albo jak ja ogląda dalsze odcinki niech napisze swoją postać na którym jest mniej więcej odcinku i co tam jeszcze chce pogawędzimy se tu o tym troszkę^^

Tak woglę nie mam ulubionej postaci,ale z takich najbardziej lubianych to tak:

Kakashi Sensei-"Lustrzany Ninja" zna tyle Jutsu,że jak go nie lubić.Po za tym ma swój styl ^^

Sasuke-mściciel o potężnej mocy kojarzy mi się trochę z cichym zabójcą,ale jego metody nie są zbyt ciche ;p

Hinata0Ach te jej oczy bgyakugang ^^

Jestem na 80 odcinku i gdyby mi neta nie przełączali byłbym na setnym bo oglądam z 20 dziennie ;p(są wakacje w końcu ^^)

Mój kumpel sciąga sobie Naruto, nie wiem gdzie jest ale ostatnio oglądałem u niego, mówią po japońsku a napisy po angielsku ^^ ale i tak "prawie" wszystko zrozumiałem :mrgreen:

Ja uwielbiam Naruto(anime). I także tytułowego bohatera którym jest Naruto.

Milan wejdź na www.kreskowka.pl i tam masz po francusku i japońsku odcinki,ale z polskimi napisami ^^ na razie do 108 odcinka,ale cały czas aktualizują,a jakbyś potrzebował więcej to podam ci stronę gdzie są odcinki od 80 do 220 plus 19 Shippuden ja w tej chwili jestem na 80 odcinku,ale neta mi przełączają i męczę się z prędkością więc nie oglądam.

A odnośnie Naruto podoba mi się w nim,że się nie poddaje.Ma jasny cel do którego dąży za wszelką cenę.Ale gdybym ten "zboczony pustelnik" nie zdjął z niego pieczęci to Naruto zginął by w trzecim egzaminie na Chunina(Dżonina).Tak po za tym zabawne były odcinki ze "zboczonym pustelnikiem" xD albo jak Naruto dostał nowego trenera

-Naruto przedstawiam ci nowego trenera

-Zboczeniec?

hehe tez ogladam na biezaco jestem na 22-23 shippudenie ale shippdeny juz sciagam nie to co te zwykle 1-219 na youtube:D:Dno ale widac rzadzisz kolo 20 odcinkow dziennie Q_Q ...to ile ty ogladasz :D 8-18h ?:Dnie no spoksik ja nic nie mowie a moja ulubiona postacia w zwyklym byl rock lee a w shippudenie to naruto bo jest taki....dojrzalszy hehe

pozdrawiam

ja oglądnołem wszystkie odcinki nielicząc fillerów bo one mnie nudziły ale naruto shippuden to mi sie praktycznie nie podoba

Naruto jest The Beast ! Oglądam go naokrągło, i nigdy mi sie nie nudzi :) Moimi ulubionymi bohaterami, są :

Shikamaru - Jego inteligencja, i to ze lubi sypiac :P (Tak jak ja xD)

Naruto - Przedewszystkim on :)

Neji Hyuga - Spoko koles :P Na poczku wkur*****cy

Rock Lee - Dziwak xD To dlatego taki fajny :P

Ucicha Itachi, i Sasuke - Ich konflikt, mrozi krew w żyłach xD

Gaara z Pustynii - Super koles :P Zaczyna byc super dopiero w 80 odcinku jak dla mnie :P

I jeszcze kilka innych gostków :P

Polecam tą Anime wszystkim !! Era Shaman king sie skonczyła :P Nastał NARUTO !! xD

Naruto Wymiata wejdzcie na www.naruto.wbijam.pl tam jest 220 odcinkow naruto i 27 shupidena(niewiem jak to się piszę :D) wszystkie z polskimi napisami !!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen:

Naruto moj ulubiony anime wlasnie sciagam 24 odcinki shippudena z http://www.narutopolish.boo.pl/search.php?stype=d :) :)

Moi ulubieni Bohaterowie :

Naruto-Jak go nie lubic ? ;p ulubiona technika Harem no Jutsu ;p;p;p;p :mrgreen:

Krzaczaste Brwi-Calkiem szybki

Zboczony pustelnik - Brak Komentarza :shock:

Gaara- Czy ktos go nielubi ?

http://naruto.com.pl/viewpage.php?page_id=130 hehe nawet grupe Krwi podali

ja oglądalem okolo 150 ale po francusku bo nie moge znalesc po polsku plx powiedzcie jaka to strona :mrgreen:

Według mnie nie opłaca sie oglądać anime po polsku bo jest straszna cenzura więc dlatego oglądam po japońsku :-D

Wiesz, nie każdy rozumie japoński ;)

Hmm... Myślę, że chodziło mu o wersję oryginalną z polskimi/angielskimi napisami a pisząc "wersja polska" miał na myśli wersję dubbingowaną (czyli taką, która leci np. na Jetix'ie) ;)

ale ja oglądam z napisami polskimi :-D

ale ja oglądam z napisami polskimi :-D a na jetix się nie opłaca oglądać bo jest straszna cenzura nawet pocałunek naruto z sasuke wycieli :-D

No to kto ogląda Naruto??Nie mówię o osobach,które obejrzały odcinki na Jetix bo to jest tylko 25 z 220+19 specjalnych odcinków.Jak ktoś obejrzał,albo jak ja ogląda dalsze odcinki niech napisze swoją postać na którym jest mniej więcej odcinku i co tam jeszcze chce pogawędzimy se tu o tym troszkę^^

Tak woglę nie mam ulubionej postaci,ale z takich najbardziej lubianych to tak:

Kakashi Sensei-"Lustrzany Ninja" zna tyle Jutsu,że jak go nie lubić.Po za tym ma swój styl ^^

Sasuke-mściciel o potężnej mocy kojarzy mi się trochę z cichym zabójcą,ale jego metody nie są zbyt ciche ;p

Hinata0Ach te jej oczy bgyakugang ^^

Jestem na 80 odcinku i gdyby mi neta nie przełączali byłbym na setnym bo oglądam z 20 dziennie ;p(są wakacje w końcu ^^)