Nasi herosi i heroinki

Dalem temat, aby sie latwiej odnalesc, wiec:

Nick:Aditu no sa'Onserei

Rasa: drow

klasa: arcane archer

serwer: cannith

gildia: DDOpl (chyba chwilowa, bo nie cierpie tego "pl" smierdzacego neo patriotyzmem. Nie wiem dlaczego, ale kojarzy mi sie z naklejka "fisher" czy "pioneer" na tylnej szybie w kaszlakach)

Nick: Valestil Vey/Yvain Harr

Rasa: Elf/Human

Klasa: Arcane Archer/ Paladin Truthbringer

Serwer: Cannith

Gildia: brak (może zrobimy nasza forumową? xd)

Nazwa: Taiso Angeli

Rasa: Human

Klasa: Cleric (Scourge of the Undead)

Gildia: DDOpl

MyDDO: http://my.ddo.com/character/cannith/taiso/

gildia: DDOpl (chyba chwilowa, bo nie cierpie tego "pl" smierdzacego neo patriotyzmem. Nie wiem dlaczego, ale kojarzy mi sie z naklejka "fisher" czy "pioneer" na tylnej szybie w kaszlakach)

Nie wiem co masz do tej gildii, może nazwa nie jest najlepsza ale gildia jedna z lepszych na serwerze (a w każdym razie nawiększa i najlepsza w polsce).

Nie ma dzieci, zawsze znajdą się chętni na questy ;)

Forumowej gildii nie ma sensu robić bo już próbowali tego w kilku grach mmo i zawsze kończyło się tym samym - gildia wytrzymywała parę dni i koniec, ludzie przestawali grać lub odchodzili do innych gildii.

Geneza nazwy jest prosta i nie chodzi tu o żaden "neo patriotyzm" tylko, że gildia powstała z inicjatywy użytkowników www.ddopl.com

Co do nazwy, serwera, klasy i rasy to mam wszytko a avatarze :)

Nie wiem co masz do tej gildii, może nazwa nie jest najlepsza ale gildia jedna z lepszych na serwerze (a w każdym razie nawiększa i najlepsza w polsce).Nie ma dzieci, zawsze znajdą się chętni na questy

Ja nic do niej nie mam, po prostu nazwa mi nie lezy :) A jest i najwieksza i najlepsza ( w czym niby ma byc lepsza od innych, jak innych polskich nie ma), bo chwilowo jest jedyna polska na serwerze. Daj grze troche czasu i wtedy pogadamy.

Ja nic do niej nie mam, po prostu nazwa mi nie lezy A jest i najwieksza i najlepsza ( w czym niby ma byc lepsza od innych, jak innych polskich nie ma), bo chwilowo jest jedyna polska na serwerze. Daj grze troche czasu i wtedy pogadamy.

Cóż, gildia przyjmuje każdego to fakt. Ale to jest kredyt zaufania, który mozna stracić. Ten system sprawdza się dobrze bo gra ma taką specyfikę, że w party gra się lepiej. A wiadomo - im większa gildia tym więcej miejsc w pt. Wystarczy wejść do gry i zapytać się czy ktoś nie ma party w danej lokacji i zwykle dostajemy pozytywną odpowiedź. To znacznie ułatwia grę.

Ja ostatnio mniej gram bo mam trochę roboty na głowie. Ale w przyszłym tygodniu kupuję drowa i robię nowego sorcerera :)

Nick:Shini Antlest

klasa: Sorcerer [Własny build]

serwer: Cannith

gildia: Brak

Nick:Shinii Antless

Rasa: Elf

klasa: Ranger [Własny build]

serwer: Cannith

gildia: Brak

Wypowiem się na temat tej gry krótko, jest dobra, o ile nie bardzo dobra, jednak to że w grze praktycznie nie ma muzyki jest dla mnie przegięciem :<

Nick : Anethor Brightblade

Rasa : Human ( btw kto to wymyslił żęby dało sie robić krasnoludzkich paladynów)

Klasa : Paladin ( build własny , polecam taki każdemu kto kiedykolwiek grał w papierkowe D&D )

Server : Cannith

Nick: Artanis

Rasa: Halfling

Klasa: Rogue (wlasny build)

Server: Cannith

Nick: Kolgern Ironhammer

Rasa: Dwarf

Klasa: Cleric (wlasny build)

Server Cannith

BTW My ddo pokazuje troche przestarzale dane postaci i jakos dziwnym trafem nie chce pokazac mojego zlodzieja.

Nick: Zuris Lightarrow

Rasa: Elf

Klasa: Ranger(Deepwood Sniper)

Gildia:Brak.Fajnie by było jakby powstała nasza "forumowa" gildia.

Nick:Elesoir Soulrine

Rasa: elf

klasa: deepwood sniper

gildia: brak ,ale niedługo może wstąpie do DDOpl jak złapie kogoś online xD

Nick: Beemca Warchanter

Klasa: Bard(warchanter, bo robiąc własny gówno mi wychodziło :P )

Gildia: Brak

Serwer:Cannith

Nick:Avogardo

Rasa:Human

Klasa:Paladin

Gildia:Brak

Dalem temat, aby sie latwiej odnalesc, wiec:Nick:Aditu no sa'OnsereiRasa: drowklasa: arcane archerserwer: cannithgildia: DDOpl (chyba chwilowa, bo nie cierpie tego "pl" smierdzacego neo patriotyzmem. Nie wiem dlaczego, ale kojarzy mi sie z naklejka "fisher" czy "pioneer" na tylnej szybie w kaszlakach)

Przepraszam za to ale nie mogłem sie powstrzymać otóż jestem weteranem gier typu D&D Baldur's Gate i NWN i że sie spytam pana kiedy żeś widział drowa aa? Drowy to tylko kapłani i wojownicy czasem magowie w dodatku mężczyźni są jak ścierwa a władze maja kobiety. Tyle ode mnie.

Przepraszam za to ale nie mogłem sie powstrzymać otóż jestem weteranem gier typu D&D Baldur's Gate i NWN i że sie spytam pana kiedy żeś widział drowa aa? Drowy to tylko kapłani i wojownicy czasem magowie w dodatku mężczyźni są jak ścierwa a władze maja kobiety. Tyle ode mnie.

Panie weteranie, wbij sobie to do zakutego lba, ze to nie serwer roleplay. Takim serwerem byly Bursztynowe Szlaki, czy Zagniony Swiat jeszcze za p. X-a w NVN kilka lat temu. Jeslis weteranem, bo za takiego sie podajesz moze tam grales. Tam trzeba bylo trzymac ducha rp. I tam go trzymalem. Nawet imie i rasa byla taka sama. A klasa? kaplan magii i smierci. Gralem tez jako gnom- czarodziej Legba. Czy teraz pasuje szanownemu weteranowi? Gwoli wyjasnienia jeszcze, skoro sie czepiles to wyobraz sobie, ze gdyby chciec jechac po linii rp to i tak nie mozna, bo wybierajac postac ma sie do wyboru tylko charakter praworzadny dobry. Widziales takiego drowa? O zachowaniu drowa tez moge z Toba podyskutowac, jeslis masz wene. Gralem nim prawie 2 lata. Tu postac stworzona jest dla funu. I tylko. Bo DDO to MMO.

MMO nigdy nie bedzie prawdziwym roleplayem w pelnym slowa tego znaczeniu z tego wzgledu, ze gra na nim zlepek roznej masci ludzi. A GM sa nie od przygod i trzymania fazy rp tylko od rozwiazywania problemow technicznych. DDO rozni sie tylko od wszelkich masgrinderow sprawna otoczka fabularna. I swiatem DD. Owszem, ladnie to podano, ale brak tam prawdziwego GM-a z przygodami wymyslanymi na poczekaniu i dostosowanymi do zachowania grupy. I dlatego DDO jest massquestem. Nie widzialem powodu dla ktorego mam sie tlumaczyc, ale skoro panie weteranie zes sie czepil to czemu nie? Moze jeszcze jakas awanturka o klasach, rasach ?

Czy jeszcze ktoś z was gra w DDO? Samemu jest trochę lipnie. Co spotkałem polaków to zazwyczaj byli idioci o dziwo z jednym podtrzymuje kontakt.

Nick: Yekanah Venospik

Rasa: Człowiek

Klasa: Fighter

Gildia:

LvL: 4

Dalem temat, aby sie latwiej odnalesc, wiec:

Nick:Aditu no sa'Onserei

Rasa: drow

klasa: arcane archer