Brakuje opcji "Inne"
Nasz MMORPG
Opcja Dodana
Jak widac liczą sie tylko 3 gry,ciekawe co z tego wyjdzie:)
Cholercia.... Nie gram tera w żadnego mmorpg... Tym bardziej nie chce zaznaczyć jakiejś gry, która ma 0 głosów. Wybiore jedną z tej trójki.
Tylko jaką?
W Wyda nie gram. A w ogóle nie widze go jako naszego mmorpga, nie wiem czemu.
W World of Warcraft bardziej widze nas wszystkich, raczej was wszystkich. Mam za mały dysk twardy. WOW z dodatkiem się nie zmieszczą.
Lineage Jestem zakochany w tej grze. Ale to też zależy od clienta. W c5 nie grałem, ale sądze, że by mi się zmieścił i dosyć dobrze chodził. Grałem tylko w C4, on mało zajmuje (mniej ściągania), a radość z gry i tak przednia. C6 już dla mnie odpada. Próbowałem zainstalować i kupa. CT1 to już wiadomo. Chociaż i tak na pewno wszyscy(jak Lineage by wygrało)będą głosować za CT1, bo nowa rasa... trudno.
Oddaje głos na Lineage II (C5)
Hmmm... Ja bym dała inne gdybym wybierała moją ulubioną grę, ale jeżeli chodzi o granie w kupie to waham się między WoW'em a L2... Te 2 gry są najlepsze, a jedyny z nimi problem to prywatne servery. Gdybyśmy grali w kupie to by było super na każdym stabilnym serverze.
Aha jest jeszcze alternatywa, a mianowicie Perfect World... bardzo mi się podoba ta gra, ale samemu grać jest nudno
I tak chyba wygra L2 i w sumie dobrze...
zgodze sie PW jest niezle ale wedlug mnie monotonne, zwlaszcza jek sie gra samemu...
Wiem że był już taki temat, ale chciałbym odświeżyć ten pomysł... Może byśmy znaleźli jakiegoś wspólnego MMO, w którego grały by osoby z naszego forum. Wydaje mi się że taki wspólny MMO to dobry pomysł ^^
Moja Propozycja to Lineage II
osoby oddające głos proszę o wypowiedź w tym temacie