Nasz MMORPG

Wiem że był już taki temat, ale chciałbym odświeżyć ten pomysł... Może byśmy znaleźli jakiegoś wspólnego MMO, w którego grały by osoby z naszego forum. Wydaje mi się że taki wspólny MMO to dobry pomysł ^^

Moja Propozycja to Lineage II

osoby oddające głos proszę o wypowiedź w tym temacie

Mój głos - MapleStory. Nie poraża grafiką, fabułę ma do bani, brak jakiegokolwiek PvP, a jednak. Ten MMORPG wchłonął kupę mojego życia i pieniędzy. Wciąga bardziej niż Tibia, uzależnia (przez tą grę mój kolega ze średniej 5.0 opuścił się do 3,75 - jak nie mniej). Trzeba mieć dużo silnej woli aby się wyrwać...

Last Chaos - mimo, że gra po czasie staje się nudna, jak znajdziesz dobrą gildie/party można grać dla samej przyjemności. Gra dużo ludzi (w tym Polacy), często są aktualizacje i przeróżne eventy.

Ja mam prioblem bo wiekszość gier z tej ankiety jest bardzo dobra ale.... w sumie prawie juz w nie nie gram:). Dam głos na L2(czemu tłumaczyc chyba nie trzeba:) ale rf to tez moc z charakterem:D

a ja uważam że dobra gra byłby WYD III, gra jest ciekawa, gra BARDZO dużo polaków, jest polska akademia, gildia także jest, ma ciekawa fabułę jak dla mnie ;P, jest w niej tak dużo opcji że prędko sie nie znudzi, jest kilka stopni "ludzika" do których aby dojśc trzeba sie sporo pomęczyć :D Polecam WYD'a dla wszystkich!

i co do WYD'a to mozna legalnie stać na afku; ) (zintegrowany cc. mode, czyli nic innego jak macro/bot).

Miejcie litosc z tym WYD-em ja rozumiem ze wam sie bardzo podoba ale moda na klony MU juz dawno sie skonczyła:)

Nie znasz sie ? To prosze nie wypowiadaj sie.

Głosy oddawane, są prawie równo rozłożone... ale kilka gier jest nadal nie tkniętych ? Ruchy ludzie ^^ Pomyślcie sobie, jak fajnie byłoby grać w big kupie graczy :P musimy to wybrać jak najprędzej ^^

broda ahh! prosze Cie nie porównuj WYD'a do bylejakiego MU...

Ej, robi sie offtop... Dość tych przekomarzanek. Piszcie co polecacie i dlaczego, a nie co jest od czego lepsze ^^

@Edit A tak z mojej strony, to WYD II jest bardzo ciekawy. Tylko ja uważam że brakuje tam tego czegoś co ciągnie mnie do innych MMO ^^

Gdybym mógł to bym dał 2 odpowiedzi.Wybrałem MS(maple story).Dlaczego?Powstają nowe prywatne serwery(ja i mój kumpel przyczyniliśmy sie w pewnej mierze do tego,więc jestem przywiązany),a poza tym grałem w to ponad 3 lata.

a ja głosuje na L2 :P

Zdania Podzielone, trwa zacięta walka między trzema stronami ^^ WYD II, World of Warcraft, Lineage II. Zapraszam do dalszego głosowania ^^. Tylo wasze głosy mogą rozstrzygnąć ten pojedynek ! ;-)

Miałem bardzo ciężki wybór musiałem wybrać L2 albo WYD. Ostatecznie postawiłem na WYD bo jest darmowy :)

"Może byśmy znaleźli jakiegoś wspólnego MMO, w którego grały by osoby z naszego forum."

...i będziesz nam opłacał abonament w WoW-ie albo L2? :/ Wiesz, nie wszystkich stać... mogły być w ankiecie tylko darmowe MMO

PS. R3m4ke z jakiej dzielnicy Rybnika jesteś? Może sie znamy :D [Możesz na PW napisać :P]

Prywatne Servery Się Kłaniają ^^

Coś ludzie olali temat, a szkoda :(

Gdybym mógł zagłosować drugi raz wybrałbym MS :D

Super gierka, gram na eMS

A ja wybieram WoW'a :)

Mój głos frunie do najlepszej z tej dwunastki - Lineage 2.

Z tych gier grałem tylko w Tales of Pirates i dla mnie to superowa gra, więc zagłosowałem na tą grę.

Ja polecam tibie ;p