Ostatnio kupiłem monitor panoramiczny i muszę napisać, że w rozdzielczościach typowych dla panoram strona wygląda po prostu niezbyt atrakcyjnie- napisy wychodzą z ramek, a grafiki (zwłaszcza interface) wydają się mocno rozciągnięte. Nie można z tym czegoś zrobić?
Nasza strona na monitorach panaromicznych
Mógłbyś wrzucić screena jak się u Ciebie prezentuje layout? Też mam panoramę i wszystko wygląda cacy
Musze się zgodzić z Chmarusem, również używam monitora panoramicznego, obraz jest dobry.
Tez sie dziwie. Sam jade na rozdzialce 1900x1080 i nie mam zadnych problemow z ogladaniem strony. U mnie wyglada to tak
Też mam panorame O_o Jest cool. Nie masz może takiej opcji "dopasuj do ekranu" lub coś w tym stylu? Czasami w grach tak robie, żeby nie obcinało jakiegoś fragmentu.
Że spacji nie daje? :F
Też mam, ale tylko na początku miałem problemu typu, że piszę i wydaje mi się, że spacji nie daje ;P.
A ja lubie placki
@FreeQ,
Główna wygląda u Ciebie komicznie Musze przyspieszyć prace nad layoutem, który będzie się dopasowywał do rozdziałki (fixed width)
U mnie jest wszystko OK. Więc mnie ten problem nie dotyczy.
Wyświetla się mniej więcej tak, jak u FreeQ, ale przy rozdzielczości przeszło 2500 wszystko jest naprawdę małe, ale do normalnych zastosowań uruchamiam stronę w 1900 i wygląda dokładnie tak jak u FreeQ. Trochę forum nawet za bardzo wydłużone szczerze mówiąc, przeszkadza w czytaniu. Można zrobić tak, aby się dwa posty obok siebie wyświetlały?
PS: Poza tym mam problemy z czcionką, ale to chyba tylko u mnie- litery często są przycięte z dołu.
Może to od tego jakiej przeglądarki używasz bo jak ja Foxa używałem to miałem problemy na Portalu.
@Rox
Jakie problemy?
Jak macie jakieś problemy w przeglądaniu portalu lub forum to piszcie o tym. Tylko piszcie w taki sposób bym mógł coś na to zaradzić, a nie posty typu "nie działało mi na stronie". Proszę sprecyzować co nie działało, na jakie przeglądarce i najlepiej udokumentować to screenshotem. Tak zgłoszony bug zostanie w szybkim tempie wyeliminowany.
Ostatnio kupiłem monitor panoramiczny i muszę napisać, że w rozdzielczościach typowych dla panoram strona wygląda po prostu niezbyt atrakcyjnie- napisy wychodzą z ramek, a grafiki (zwłaszcza interface) wydają się mocno rozciągnięte. Nie można z tym czegoś zrobić?