Nasza Tawerna [zasady i preludium]

Nasza Tawerna ( w skrócie NT) jest to gra forumowa typu sandbox. Nie ma określonego celu, po prostu chcemy być jak najlepsi, lub gramy dla czystej zabawy. Zasady są następujące:

1.No offtop! Takich graczy tępimy!

2. Świat gry tworzycie wy, tzn. na początku gry dam mniej więcej określenie świata, a całą resztę tworzycie wy. Oczywiście w granicach kanonu i rozsądku.

3. Ekwipunek początkowy-

- skórzany wór do spania (śpiwór brzmi zbyt nowocześnie)

- mięso na 10 posiłków

- Chleb na 15 posiłków

- Owoce i warzywa na 5 posiłków

- atrybut pracy- młot (kowal), siekiera (drwal), kilof (górnik), łuk na króliki (myśliwy)

- 2 sztuki miedzi

4. Aby przeżyć potrzeba 3 posiłków dziennie, jedzenie jest spożywane automatycznie

5. Karty postaci znajdują się u mnie na komputerze. W każdej chwili można o którąkolwiek poprosić na PW.

6. Tworzenie karty postaci (pola zaznaczone * są opcjonalne):

imię

pochodzenie

rodzina*

przeszłość ogólnie*

7. To mówimy, a to robimy.

8.Co weekend następuje event.

9.Przyłączyć będzie można się w każdej chwili, przez PW. Jednak po odejściu (also PW) nie można tworzyć kolejnej postaci.

Start wkrótce.

Ja bym chciał uczestniczyć

może byc fajne ;p

Nasza Tawerna ( w skrócie NT) jest to gra forumowa typu sandbox. Nie ma określonego celu, po prostu chcemy być jak najlepsi, lub gramy dla czystej zabawy. Zasady są następujące:

1.No offtop! Takich graczy tępimy!

2. Świat gry tworzycie wy, tzn. na początku gry dam mniej więcej określenie świata, a całą resztę tworzycie wy. Oczywiście w granicach kanonu i rozsądku.

3. Ekwipunek początkowy-

- skórzany wór do spania (śpiwór brzmi zbyt nowocześnie)

- mięso na 10 posiłków

- Chleb na 15 posiłków

- Owoce i warzywa na 5 posiłków

- atrybut pracy- młot (kowal), siekiera (drwal), kilof (górnik), łuk na króliki (myśliwy)

- 2 sztuki miedzi

4. Aby przeżyć potrzeba 3 posiłków dziennie, jedzenie jest spożywane automatycznie

5. Karty postaci znajdują się u mnie na komputerze. W każdej chwili można o którąkolwiek poprosić na PW.

6. Tworzenie karty postaci (pola zaznaczone * są opcjonalne):

imię

pochodzenie

rodzina*

przeszłość ogólnie*

7. To mówimy, a to robimy.

8.Co weekend następuje event.

9.Przyłączyć będzie można się w każdej chwili, przez PW. Jednak po odejściu (also PW) nie można tworzyć kolejnej postaci.

Start wkrótce.