Naszaklasa.pl

A ja mam konto na nk ^^ Piszę czasem ze znajomymi z dawnych lat, wrzucam zdjęcia itp. Paradoksalnie najczęściej to właśnie dzieci neo piszą jakie to nk jest do d*py(mimo że często tam przebywają). Portal jak portal, to tylko narzędzie. Atmosferę tworzą ludzie z którymi się tam komunikujesz. A reszta? Kogo to obchodzi... na ulicy masz meneli, dziwki, dresiarzy i inne menty. Raczej nikt się tym specjalnie nie przejmuje. Inna sprawa, że do ignorowania takich rzeczy trzeba chyba dorosnąć.

Jeśli kogoś obrazilem to........ mam to gdzieś . Smutasy ktore chcą pokazac jak niby im sie powodzi , klamstwo na klamstwie ale 1k przyjaciol to jest to. NK jest dla pedałow i emo dzieci nie ceniących siebie. Teraz mozecie mnie jechać mam to w miejscu gdzie................ zgadnijcie

Zalll, na nk konto mają osoby dużo starsze od Ciebie. I było ono stworzone dla osób starszych od Ciebie. A że oblegnęły go same dzieci to już inna sprawa. A jak masz opowiadać takie głupoty, to lepiej się nie wypowiadaj...

@Q8A

Masz rację jest tam wiele osób, które chcą utrzymać kontakty ze swoimi kolegami, przyjaciółmi. Ale to widać, że jest coraz więcej dzieci, a zwłaszcza to jest denerwujące, że jak się widzi dziecko które ma 9 lat, a w znajomych będzie miało z 800 lub 1000. Więc z tą nk zdania są podzielone.

Kurde Q8A chciałem napisać to samo ;[

Ja mam konto na NK , ale zbieram tylko samych znajomych z którymi utrzymuje kontakt a nie tak jak nie które dzieci co mają po 1.500 znajomych których w życiu nie widzieli ;X

Kurde Q8A chciałem napisać to samo ;[Ja mam konto na NK , ale zbieram tylko samych znajomych z którymi utrzymuje kontakt a nie tak jak nie które dzieci co mają po 1.500 znajomych których w życiu nie widzieli ;X

Najlepsze są na nk imiona z emotikonami np "Marcin xD Nazwisko" tego najbardziej nie lubię.

Co wy do tej liczby znajomych się przypierdzieliliście ? Dowartościowuje was każda kolejna dodana osoba? I co z tego, że znacie typa i jedynie co was łączy to codzienne "cześć". Jak dla mnie NK jest istną wylęgarnią dla pozerów i nic więcej.Można raz zobaczyć fotke znajomego sprzed lat, ale co dalej? Może dodam go do znajomych i dam fotke po zabiegu w photoshopie? Napiszę jeszcze, że mam nowe BMW 5 serie i zaszpanuje swoim Harleyem. Zapomniał bym o przeuroczych prezentach typu "Jesteś Hardkorem" i Eurogąbkach.

Jeszcze co do tego pozerstwa to idealnie tu pasują tzn. "Nibylandie". Pięknie tu admini zrobili dla pozerów :].

Zdarzają się ludzie normalni, ale jak to powiedział pewien człek "Nasza klasa... idealna dla 'dzieci 21wieku'..."

W dzisiejszych czasach większość osób w wieku 9-14 lat (o ile można nazwać ich osobami. To wyprane przez Internet i telewizję zombie.), tak naprawdę żyje naszą-klasą. Kiedyś było "Nie oceniaj książki po okładce", dzisiaj "Nie oceniaj człowieka po ilości znajomych na naszej-klasie". Powodzenia w dalszym życiu, klasowicze.

@cree

Osobiście mam konto na nk, dla własnych potrzeb, np. handel książkami na forum mojego liceum.

Tak sobie Was czytam moi drodzy i doszedłem dochodzę do wniosku, że największą fobię na punkcie tego portalu mają osoby które nie mają tam kont i mają postawę anty, osobiście jak uważam coś za kupę to się w ogóle do tego nie zabieram, bo szkoda rąk brudzić i marnować czas na zbędne dyskusje.

nawet artysta w gownie nie rzezbi.

Ja mam konto, a znajomych zapisany mam ok. 100. Powiecie dlaczego tak mało ? Bo to są rzeczywiście znajomi, a nie osoby, które widzę od czasu do czasu w przechodzących obok mnie w szkole. Nie zależy mi na tym, żeby mieć 500 czy 1000 znajomych. Mi wystarczy ta 100, która mam. Na nk wchodzę może raz na 2 tygodnie, ale i tak uważam że to jest spoko sprawa. Lecz źle używana przez wiele nieodpowiednich osób.

Ja mam konto, a znajomych zapisany mam ok. 100. Powiecie dlaczego tak mało ? Bo to są rzeczywiście znajomi, a nie osoby, które widzę od czasu do czasu w przechodzących obok mnie w szkole. Nie zależy mi na tym, żeby mieć 500 czy 1000 znajomych. Mi wystarczy ta 100, która mam. Na nk wchodzę może raz na 2 tygodnie, ale i tak uważam że to jest spoko sprawa. Lecz źle używana przez wiele nieodpowiednich osób.

I?

Gówno, jak nie rozumiesz to nie spamuj! - Q8A

q8a przeczytaj mojego poprzedniego posta szczególnie początek, bo nie mam zamiaru powtarzać... pozdro

W sumie na poczatku NK byl fajnym pomyslem. Forum klasowe, szkolne mozna se bylo pogadac z ludzmi ktorzy wyjechali w pizdu daleko... Ale oczywiscie autorzy NK stwierdzili ze malo im.... wiec zrobili z tego fotka.pl + mega forum dla plastikowych dzieci jak myspace czy facebook. Ja nie wiem czemu kazdy dobry pomysl musi sie konczyc komercha... Ale jak mi wpada na profil malolata zostawia mi swoj tel w komentach... 2 dni potem ta sama malolata obluzga mi ze dzwonia do niej jacys obcy... noz *kocham Was* mac. ;) Albo jak widze fotke klietki w samych stringach... a koles wyskakuje z komentem "pokaz cycki" a jego fota to fota z slubu...

Przeslanie bylo calkiem calkiem... A wyszlo ch*jowo. Ale nie ma co z tym walczyc, trzeba to zniesc

BTW: Czytaliscie na necie o tej galeriance co sie promowala na NK :) klietka chciala dawac d*py za kase i sposora :D HAHAHAHA :D

BTW: Czytaliscie na necie o tej galeriance co sie promowala na NK klietka chciala dawac d*py za kase i sposora HAHAHAHA

Nie, ale kiedyś czytałem w prasie o łepku który chwalił się na zdjęciach swoim dobytkiem, tzn. domem, autem i go okradli :lol:

a ja widze zawsze w ostatnio dodane zdjęcia "kochasz mnie?" Lubisz mnie?"

etc albo hannah montanah xd + takie :P

http://demotywatory.pl/145631/WIEDZMA

Ja widzialem to na naszej klasie nawet :D szukalem demota by pokazac ale cos tyle zaspamili w poczekalni ze znalesc ni moge :D

nk jest dla pedałow , pozdro

Tym tekstem "pokazujesz" jakie masz kompleksy...

Cześć! Przedstawiam wam super gre a mianowicie nasza klasa pl!

Możecie gromadzić znajomych, spamować na śledziku, dodawać sexy zdjęcia, a potem sprzedać konto na allegro!

Link do gry to www.naszaklasa.pl Na serio taka gra, o takaaa. Oczywiście to nie wszystkie możliwości, można komentować zdjęcia, i dostawać za to buziaczki w profilq, zamowic sobie premium i moc dodać ocene... uwagaaaaa 5+ ^^ Można też wywalać kaske na super prezenty w profilu które nic nie dają, taki balans, wyrównywanie szans.

Klasy to:

Neo

Przeciętny ludź

Roznego rozdzaju inni...