Naszaklasa.pl

Cześć! Przedstawiam wam super gre a mianowicie nasza klasa pl!

Możecie gromadzić znajomych, spamować na śledziku, dodawać sexy zdjęcia, a potem sprzedać konto na allegro!

Link do gry to www.naszaklasa.pl Na serio taka gra, o takaaa. Oczywiście to nie wszystkie możliwości, można komentować zdjęcia, i dostawać za to buziaczki w profilq, zamowic sobie premium i moc dodać ocene... uwagaaaaa 5+ ^^ Można też wywalać kaske na super prezenty w profilu które nic nie dają, taki balans, wyrównywanie szans.

Klasy to:

Neo

Przeciętny ludź

Roznego rozdzaju inni...

Portal został stworzony dla 40+, a nie dla 20-. Niestety, ale dzieciaczki opanowały nk, a sami admini to wykorzystują.

nk jest dla pedałow , pozdro

W tym momencie obraziłeś wiele osób.

Ale jest tam za dużo dzieci które zbierają znajomych itp

Portal został stworzony dla 40+, a nie dla 20-. Niestety, ale dzieciaczki opanowały nk, a sami admini to wykorzystują.

no i ten pomysł z kontami fikcyjnymi -.- tak właśnie dzisiaj myśle że to jest gra via www a nie portal.

W tym momencie obraziłeś wiele osób.Ale jest tam za dużo dzieci które zbierają znajomych itp

Farmią golda xD

Jeśli kogoś obrazilem to........ mam to gdzieś . Smutasy ktore chcą pokazac jak niby im sie powodzi , klamstwo na klamstwie ale 1k przyjaciol to jest to. NK jest dla pedałow i emo dzieci nie ceniących siebie. Teraz mozecie mnie jechać mam to w miejscu gdzie................ zgadnijcie

Jeśli kogoś obrazilem to........ mam to gdzieś . Smutasy ktore chcą pokazac jak niby im sie powodzi , klamstwo na klamstwie ale 1k przyjaciol to jest to. NK jest dla pedałow i emo dzieci nie ceniących siebie. Teraz mozecie mnie jechać mam to w miejscu gdzie................ zgadnijcie

pfff a myślisz że na nk nie ma normalnych ludzi tylko emo,Maciek xD i inne dziwadła?

Ten portal schodzi na psy ale samej trzody na nim nie ma.

Moge tak samo powiedziec w CA graja same (jakiś wulgaryzm)Pamiętaj że są gusta i guściki

Hmm myślisz że jesteś aż tak fajny i uberpro ? Ja mam tam konto, i o dziwo potrafie mieć w znajomych tylko te osoby które znam/utrzymuje kontakt.

Hmm myślisz że jesteś aż tak fajny i uberpro ? Ja mam tam konto, i o dziwo potrafie mieć w znajomych tylko te osoby które znam/utrzymuje kontakt.

Dokładnie mam to samo.

Przyznam się ,że kiedyś miałem NK :P ,ale skaskowałem bo denerwowały mnie łańcuszki, dunre komentarze do zdjęć i oceny. Potem jakieś po piepszone prezenty itp. Moja koleżanka ma z 60 zdjęć ,a na każdym jest tylko ona i tak samo ubrana, w tym samym miejscu tylko ,że z inna pozą. Dla mnie to jest chore. Jak Brodaty wspomniał raj dla emo i brudasów.

I te "Pinezki"... Miały być przydatne, a wyszła chujnia. Albo obrazki... W dniu 1 września coś tam, coś tam żałoba narodowa z powodu rozpoczęcia roku szkolnego... Chore.

No ja to samo ^^

brodka chyba dzisiaj zdenerwowany :D

Moshna jeszcze dodac słit komentashyk dla najlepszych psiapsieli ala : "Z moimi ;**;*;* koffciam fas moje koffane psiapsiuly :) byuo suodko tenskiem za fami <3 ;* znak wienkszosci i czy " To taki ktore mozna spotkac w wiekszosci fotek ^^ "z moimi krejzoliami jak chcecie to przypnijcie pinezki kto kce " "

To by moja kolezanka "Po romantycznej kolacji z moim koFFanym MŚ ;) Przed czerwoną i szmacianą sesją xd przed i po dzikim seksie xdd Bosko byłoo ;** a szczególnie na balkonie gdy ekhemm ;dd KarollMaśczer śmierdząco-pachnący. Ahh ty mój krasnyj malcziku ! hahah xddd <333 ;**"

No raczej n/c ^^

Ten temat z motywowal mnie do usuniecia konta xD

No ja to samo ^^brodka chyba dzisiaj zdenerwowany Moshna jeszcze dodac słit komentashyk dla najlepszych psiapsieli ala : "Z moimi ;**;*;* koffciam fas moje koffane psiapsiuly byuo suodko tenskiem za fami ;* znak wienkszosci i czy " To taki ktore mozna spotkac w wiekszosci fotek ^^ "z moimi krejzoliami jak chcecie to przypnijcie pinezki kto kce " "To by moja kolezanka "Po romantycznej kolacji z moim koFFanym MŚ Przed czerwoną i szmacianą sesją xd przed i po dzikim seksie xdd Bosko byłoo ;** a szczególnie na balkonie gdy ekhemm ;dd KarollMaśczer śmierdząco-pachnący. Ahh ty mój krasnyj malcziku ! hahah xddd <333 ;**" No raczej n/c ^^Ten temat z motywowal mnie do usuniecia konta xD

Lol xD ja konto zostawiam tylko dlatego bo tam mam forum klasowe, i łatwiej jest przekazać informacje niż pisać npo każdemu z osobna.

Ale pierdzielisz, nie jestem emo i nie mam 1k znajomych... A NK prowadzę, dlaczego ?

Bo znajduję starych znajomych z podstawowy choćby, którzy się przeprowadzili, a zdj żadnego nie mam, więc nie mów, że wszyscy są po tych samych pieniądzach Brodziel. :P

Choć nie powiem, wieluuu prowadzi NK dla szpanu, bądź zbierania znajomych, ale tacy mnie nie interesują, ja tylko nie chce tracić kontaktu z ludźmi, którzy np: nie używają gg, a są mi bliscy.

Możesz mieć to co piszę w d*pie, ale takie uprzedzenie do każdego kto ma konto NK jest bezpodstawne.

No właśnie. Kebra prowadzi naszą klasę poprawnie i to tak powinno się użytkować na naszej-klasie,a nie tak jak przykłady Heroica.

a ja mam nk, mam ze 3 zdjecia, i rozmawiam sobie w komentarzach i *kocham Was* w zwiazku z tym ?

bede mial nadal nk, znajomych mam tylko tych co znam, i nie zapraszam tylko zostaje zaproszony ;) a co do tego ze to tylko dla pedalow to nawet nie bedze komentowal.

Popieram Brode. Na nk mialem konto jakos rok temu. Potem wykasowalem i juz nigdy do tego nie wroce. To mi za bardzo przypomina fotka.pl Cel tego portalu byl inny. Pomoc w odnalezieniu dawnych znajomych, albo w utrzymywaniu kontaktu w aktualnymi, z ktorymi z roznych powodow sie rozstajemy studia itp.). Jednak wlasciciele postawili na kase i wyszlo jak wyszlo. Zalew roznych bzdetow typu prezenty, czy oceny do fot. Nalot malolat, ktore chca pokazac, jakie to sa za***iste.

A tak wlasciwie to po co to komu? Mamy stronke, na ktorej sa ludzie i jak widzimy naszego znajomego, to do dodajemy. Co potem? Nic. Misja zakonczona. Rozumiem, gdy mowa o kims, z kim chodzilismy do jednej klasy 20 lat temu i chcemy sie dowiedziec co u niego slychac...Ale gdy dodawani sa ludzie z aktualnej klasy i gdy oni co chwila na to wchodz ai komentuja te foty...Po co to komu? Nie rozumiem jak to moze bawic.

a ja tam i tak mam w d*pie i te oceny i inne pierdoly, mam nk bo mam, i gdzies mam co o tym ktokolwiek mysli.

Bez urazy ale z ludzmi ktorzy z dawnych klas są tego warci utrzymuje kontakt osobisty . Lepiej walnąć fote i napisać: czas sie dalciebie zatrzymał. NK= noobiarskie k**estwo ale co tam to jak tibia nie wolno nie lubić ..............

moze Ci sie nie podobac, ale nie mow ze dla pedalow, bo pewnie w *kocham Was* Twoich znajomych ma nk.