Przez ostatnie kilka miesięcy wchodzę na forum dzień w dzień i muszę przyznać kilka smutnych faktów na jego temat:
1. Poziom kultury stale się obniża.
2. Popularność regularnie spada, a przyrost naturalny naszego forum jest na minusie
3. Coraz mniej osób zajmuje się ganieniem użytkowników piszących posty wbrew regulaminowi, a tym samym, wprost proporcjonalnie, jest tych postów więcej.
4. Nikt już nie patrzy na gry dodawane przez użytkowników.
To tylko część smutnej prawdy o tym co się dzieje złego w państwie forum. Niżej opiszę powyższe problemy
1. Przez brak rygoru użytkownicy obrażają siebie nawzajem, wyrażają na głos swoje myśli o innych, lub po prostu klną.
2. Temu trudno zaprzeczyć. I sądzę że powinniśmy znaleźć jakąś sensowną reklamę by zapobiec upadkowi forum.
3. Ostatnio coraz więcej widzę postów złych ortograficznie i interpunkcyjnie (jeżeli takowa w ogóle istnieje ), a administracja sprawia wrażenie jakby nic sobie z tego nie robiła. "Opcja edytuj działa poprawnie" to prawda, a jeszcze poprawniej dla moderatorów, więc korzystajcie.
4. Dzisiaj jakby nigdy nic chodzę po stronie, wchodzę do panelu administracyjnego a tam?
Gry oczekujące: 48
przekopałem się przez wszystkie, te lepsze pododawałem, te gorsze usunąłem, ale kto widział żeby było aż 50 oczekujących gier? Dla dowodu jaka to była straszna robota zostawiłem wam (administratorzy) jedną grę, idealnie prezentującą połowę opisów. Zgarnijcie jakiegoś administratora który będzie miał obowiązek regularnie normować ilość oczekujących gier/newsów.
To chyba tyle, dzięki za wysłuchanie i za zainteresowanie się tym trudnym tematem. Czekam na rozpatrzenia z waszej strony.