Na wstępie chciałbym powiedzieć że nie chce nikogo obrażać ani nikomu dogryźć, chcę tylko napisać to co mi leży na wątrobie. A także to co wywnioskowałem z ostatnim czasie.
Zauważyłem że od pewnego czasu na tym forum robi się straszne "bydło" (przepraszam za określenie, ale nie umiałem znaleźć innego słowa). Jest masa offtopu, archeologii i bezsensownych postów. Modzi radzą sobie z tym różnie.
Ins - masz bardzo dobre chęci, jesteś aktywny, dobrze wywiązujesz się z pracy moda, lecz jesteś trochę pobłażliwy
Spawn- do Ciebie też nie mam zastrzeżeń
OK. 2 dobrych modów i co? I TYLE
Joker- spoko ziomuś jesteś, nie mam nic do Ciebie, ale ludzi 10 lat i mod trochę mało nie?? Raz bywasz raz Cię nie ma, po prostu brak odpowiedzialności
Salek- to już jest kompletna masakra, mniej odpowiedzialnego moda nie widziałem na świecie, wrócisz na 1 mies, i Cię nie ma 3 mies. to jaki to ma sens. Albo jesteś modem, albo zrezygnuj z tej posady.
Podsumowując brakuje Rimejka. Wiem ciężko go zastąpić bo to był świetny człowiek. Ale podobno nie ma ludzi niezastąpionych.
Jestem zwykłym userem nie mam nic do gadania w sprawach administracji mmorpg.pl, ale proszę Was zmieńcie modów. Nie wszystkich, ale niektórych. Dodajcie nowych, którzy będą aktywni i będą pracować tak jak wcześniej R3m4ke proszę Was (szczególnie Chmarusa) o to.
PS. Nie mam pojęcia jak na to zareagujecie. Mogę dostać osta, ale postarajcie się coś zrobić z tym problemem, który opisałem w tym poście.