Nasze forum

Na wstępie chciałbym powiedzieć że nie chce nikogo obrażać ani nikomu dogryźć, chcę tylko napisać to co mi leży na wątrobie. A także to co wywnioskowałem z ostatnim czasie.

Zauważyłem że od pewnego czasu na tym forum robi się straszne "bydło" (przepraszam za określenie, ale nie umiałem znaleźć innego słowa). Jest masa offtopu, archeologii i bezsensownych postów. Modzi radzą sobie z tym różnie.

Ins - masz bardzo dobre chęci, jesteś aktywny, dobrze wywiązujesz się z pracy moda, lecz jesteś trochę pobłażliwy

Spawn- do Ciebie też nie mam zastrzeżeń

OK. 2 dobrych modów i co? I TYLE

Joker- spoko ziomuś jesteś, nie mam nic do Ciebie, ale ludzi 10 lat i mod trochę mało nie?? Raz bywasz raz Cię nie ma, po prostu brak odpowiedzialności

Salek- to już jest kompletna masakra, mniej odpowiedzialnego moda nie widziałem na świecie, wrócisz na 1 mies, i Cię nie ma 3 mies. to jaki to ma sens. Albo jesteś modem, albo zrezygnuj z tej posady.

Podsumowując brakuje Rimejka. Wiem ciężko go zastąpić bo to był świetny człowiek. Ale podobno nie ma ludzi niezastąpionych.

Jestem zwykłym userem nie mam nic do gadania w sprawach administracji mmorpg.pl, ale proszę Was zmieńcie modów. Nie wszystkich, ale niektórych. Dodajcie nowych, którzy będą aktywni i będą pracować tak jak wcześniej R3m4ke proszę Was (szczególnie Chmarusa) o to.

PS. Nie mam pojęcia jak na to zareagujecie. Mogę dostać osta, ale postarajcie się coś zrobić z tym problemem, który opisałem w tym poście.

Kubox zgadzam się z tobą w 100 %

Lubię krytykę, jest pozytywna, wskazuje wady. Jesteśmy tylko ludźmi, moje życie to nie tylko forum, mam jeszcze szkołę i inne rzeczy na głowie. Ostatnio bywam niestety coraz rzadziej (co i mnie martwi), jednak będę starał się to zmienić. Starych modów nie zamierzam usuwać, ale tym postem udowodniłeś że martwisz się o sprawy forum, jesteś odpowiedzialny i znasz się na rzeczy. Więc - o ile tego chcesz - witaj wśród moderatorów.

No,No,no i zobaczymy jak dobrym modem jesteś :D

Lubię krytykę, jest pozytywna, wskazuje wady. Jesteśmy tylko ludźmi, moje życie to nie tylko forum, mam jeszcze szkołę i inne rzeczy na głowie. Ostatnio bywam niestety coraz rzadziej (co i mnie martwi), jednak będę starał się to zmienić. Starych modów nie zamierzam usuwać, ale tym postem udowodniłeś że martwisz się o sprawy forum, jesteś odpowiedzialny i znasz się na rzeczy. Więc - o ile tego chcesz - witaj wśród moderatorów.

Bardzo dziękuje Mr. Hania postaram się być dobrym modem. Nie pisałem tego, żeby dostać moda, ale jeśli taki jest twój wybór to się cieszę. A co z R3m4ke macie z Nim jakiś kontakt? Czy to definitywny jego koniec z naszym forum?

@Joker

Jedyną pretensją do Ciebie było to że byłeś mało aktywny. Nie mam nic do Ciebie.

Witaj w gronie modów :P

Szczerze mówiąc, cieszę się, że mamy kolejnego moderatora w ekipie

BTW :P Jestem za bardzo pobłażliwy? Gdybym miał dawać osta, za każde drobne przewinienie, połowa forum miałaby poziom ostrzeżeń 100% ^^

np. Landryna, który dzień zaczął od spamu w tym temacie :)

mnie nie bylo nie z mojej winy...napisalem juz do Chmarusa pw, z zaistniala sytuacja lecz nie odpowiedzial mi, zreszta krytykujesz mnie jak od tygodnia jestem na forum ? szkoda ze nie widziales jakim mod'em bylem wczesniej, wiec Twoja krytyka wobec mojej osoby jest niczym poparta, nadal czekam na to ze Chmarus wyjasni mi zaistnialo wczesniej sytuacje wiec moja nieobecnosc na forum jak juz wczesniej powiedzialem nie byla moja wina.

witamy w gronie moderatorow (najbardziej niewdzieczna praca na forum o czym wlasnie z Twojego postu mozna sie dowiedziec)

Sal

Także gratuluję. Oczekuję od Ciebie ciężkiej pracy. :P Masz pokazać tym cielakom kto tu rządzi! :D

PS: Używaj częściej przecinków. Tak, żeby lepiej wyglądało estetycznie. :D

PS2: Masz ochotę na małe co nieco? :D

Jestem otwarty na wiele propozycji - Kubox66

Remek z bliżej nieokreślonych powodów zrezygnował z forum i nawet mnie zablokował na GG :(. Decyzje trzeba uszanować i tyle w tym temacie. Kubox witaj na pokładzie!

Na wstępie chciałbym powiedzieć że nie chce nikogo obrażać ani nikomu dogryźć, chcę tylko napisać to co mi leży na wątrobie. A także to co wywnioskowałem z ostatnim czasie.

Zauważyłem że od pewnego czasu na tym forum robi się straszne "bydło" (przepraszam za określenie, ale nie umiałem znaleźć innego słowa). Jest masa offtopu, archeologii i bezsensownych postów. Modzi radzą sobie z tym różnie.

Ins - masz bardzo dobre chęci, jesteś aktywny, dobrze wywiązujesz się z pracy moda, lecz jesteś trochę pobłażliwy

Spawn- do Ciebie też nie mam zastrzeżeń

OK. 2 dobrych modów i co? I TYLE

Joker- spoko ziomuś jesteś, nie mam nic do Ciebie, ale ludzi 10 lat i mod trochę mało nie?? Raz bywasz raz Cię nie ma, po prostu brak odpowiedzialności

Salek- to już jest kompletna masakra, mniej odpowiedzialnego moda nie widziałem na świecie, wrócisz na 1 mies, i Cię nie ma 3 mies. to jaki to ma sens. Albo jesteś modem, albo zrezygnuj z tej posady.

Podsumowując brakuje Rimejka. Wiem ciężko go zastąpić bo to był świetny człowiek. Ale podobno nie ma ludzi niezastąpionych.

Jestem zwykłym userem nie mam nic do gadania w sprawach administracji mmorpg.pl, ale proszę Was zmieńcie modów. Nie wszystkich, ale niektórych. Dodajcie nowych, którzy będą aktywni i będą pracować tak jak wcześniej R3m4ke proszę Was (szczególnie Chmarusa) o to.

PS. Nie mam pojęcia jak na to zareagujecie. Mogę dostać osta, ale postarajcie się coś zrobić z tym problemem, który opisałem w tym poście.