A ja mam inne marzenie, chcial bym dozyc 40... prócz tego znaleść ta drugą połówke (tak zwana "ta jedyna").
Nasze marzenia
Moim jedynym marzeniem jest aby moje dziecko żyło pełnią życia i było szczęśliwe.
A ja marzę o tym aby ludzkość wyginęła. (Wszyscy bez wyjątku)
Uzasadnisz ? Bardzo jestem ciekawy dla czego ?
Marzę o akceptacji.
Moim marzeniem jest żeby to forum osiągnęło jakiś sensowny poziom a trolle zaczęły dostawać permy bez ostrzeżenia.
Marzę teraz o normalnej robocie...
A jako że marzenia się same nie spełniają, to kończę też kurs by tą robotę załapać.
W waszych marzeniach przwija sie wątek finansowy... yrochę to żenujące.Marzenia nie powinny byc uwarunkowane finansami...Ale widac takie mamy realia, ze polska młodziez marzy tylko o pieniadzach, smutne
Bo ten kraj jest smutny. Spójrz na Amerykę, nie twierdzę, że to kraj idealny (ba, jest bardziej przereklamowany niż się wam wydaje), ale każdy tam ma basen w ogródku (naprawdę trudno znaleźć dom bez niego), nie muszą martwić się o przyszłość, jeżdżą drogimi samochodami itp. itd. A przy okazji są głupi jak para butów.
Na Krecie, gdzie byłam rok temu, tryb życia też jest podobny - no może baseny nie każdy ma, ale ludzie tam szanują swój czas i pracę - jak wiecie Grecy raczej nie należą do zbyt pracowitych, a na Krecie są jeszcze mniej bo na Krecie nie ma kryzysu jak na kontynencie.
Prawda jest taka, że jak jesteś Polakiem to jesteś takim nowoczesnym niewolnikiem. A skoro jesteś niewolnikiem, to o czym można marzyć? O pieniądzach by uciec z tego niewolnictwa.
Marzenia są mylące bo dają ci nadzieję na coś co może się nigdy nie zdarzyć, dlatego z wiekiem zrozumiałem, że lepiej marzenia zamienić na cele.
Marzenia to coś co daje człowiekowi siłę napędową.
Gdybyśmy nie mieli marzeń nie różnili byśmy się od zwierząt.
Każdy człowiek jest wyjątkowy, każdy ma swoje indywidualne marzenia...
Ale czy te marzenia sa osiągalne?
Niektórzy marzą o pieniądzach ( moim zdaniem tacy ludzie nie posiadają wyobraźni ani inteligencji)
Jakie są wasze najskrytsze marzenia?
Ja zawsze marzyłem żeby zostać mistrzem świata w rajdach samochodowych.
A Wy?