Nasze mmorpg.org.pl

Nie zauważyliście może jednej rzeczy? Ja tak. Strona podupada.

Powodem nr. 1 są te denne opisy na stronie, Chmarus musiał przyjąć na redaktora kogoś, kto nie ma do tego ręki. Możliwe też że o Chmarus zatwierdza takie opisy by zwiększyć objętość strony, ale (!) nie tędy droga!

Powód nr. 2 to zastój. Niby mamy świetne pozycjonowanie, ale i tak użytkowników jest mało. Potrzebna jest większa reklama serwisu. Więcej konkursów z symbolicznymi nagrodami (może przedmioty z ItemShopa w wybranej grze?), szczególnie takich konkursów, które pomogą rozwinąć stronę, a więc: najlepszy opis, filmik o grze.

Przejdźmy do drugiej sprawy, która powinna się wam spodobać. Oficjalny kanał Youtube strony Mmorpg.org.pl! Jak go rozruszać? Właśnie konkursem na najlepszy filmik o wybranej przez siebie grze, prace dobre trafią na kanał (i stronę główną, a także do opisów gier), a wygrany coś tam dostanie, np. wieczną chwałę :)

ta Chmarus przeciez dal opis konkursu, wszystko jest gotowe, ale wlasnie ale konkurs nie rusza, nie wiem z jakiego powodu, to juz od Chmarusa zalezy, zreszta Chamrus ostatnio jak kazdy zauwazyl malo czasu ma na forum, jak to z wiekiem idzie, oczywiscie nie mam mu za zle, ale moglby przydzielic kogos, w zastepstwo ; )

Podoba mi się pomysł z filmikami i reklamą.

Jestem za i mogę pomóc pisząc w innych serwisach adress naszej stronki.

Będę robić filmik... będę robić filmik !:D

Pomysły fajne, ale redaktor by się nowy przydał. Hmm... znam takiego jednego gościa, ale... jest leniwy i nazywa się Shey :)

Tutaj większość osób rejestrowała się, by napisać temat w szukam MMO, ale jak teraz go zamknięto to nie ma nowych. Ten pomysł z filmami i reklamami podoba mi się. :P

Może, wymiana banerami/butonami z innymi serwisami. Kanał YT bardzo, dobry pomysł. (Tu mała sugestia może, jakieś serwery gier CoD4. CS 1.6 CS;S L4D itd)

Wymiana buttonami jest spora, wystarczająca. Co do serwera, on się sam nie opłaci, a wątpię, żeby ktokolwiek miał wystarczające łącze/komputer aby mógł w swoim szlachetnym czynie odpalić tam serwer jakiejkolwiek gry.

Co do serwera, on się sam nie opłaci, a wątpię, żeby ktokolwiek miał wystarczające łącze/komputer aby mógł w swoim szlachetnym czynie odpalić tam serwer jakiejkolwiek gry.

Dlatego proponuje aby serwer powstał na kompie losowo wybranrgo Remejka :lol: , kto jest za :P ?

//Pingi rzędu 500-600, rzeczywiście dobry pomysł - R3m4ke

Ja jestem za :lol: oczywiście dostaniesz za to coś np trochę golda od każdego w tej że grze :P

Bez przesady, aż tak z tą naszą stroną źle nie jest. Ostatnio doszło kilku nowych userów, a starzy raczej nas jeszcze nie opuszczają.

Widziałem także reklamy na Naszej-klasie czy fotce ....

Nie powinniśmy zniżać się do takiego poziomu... rozumiem, trzeba się rozwijać, poszerzać horyzonty itp. ale nie w taki sposób. Dajmy np. mmorpg.xxx to jest lider stron mmo na całym świecie ! A nie widzę żeby ich reklamy były rozrzucone po całym necie... No trzeba jakoś zdobyć nowych "normalnych" użytkowników, ale żeby to było zrobione z "klasą" :P. Tak jak kozak dał propozyjszon, można zrobić oficjalny kanał na YT to jest akurat bardzo dobry pomysł, bo każdy chyba wie, że tam miliony ludzi zagląda ;).

Tak, tylko kto zrobi ten kanał ??

Tak, tylko kto zrobi ten kanał ??

Ech, ja mogę zrobić, tylko muszę mieć z czego, najlepiej tak z 5 lub więcej filmików. Proponuję, żeby kazdy kto gra w jakieś MMO zrobił filmik "opisujący" je. Jest tylko jeden wymóg: ZERO odgłosów/muzyki innej niż z gry. Nie wolno np. dać komentarz własnym głosem, nie można też wrzucić najnowszego przeboju Lady Gagi na soundtrack. O glorię i chwałę się nie martwcie, będą adnotacje z twórcą filmiku.

A to obojętnie z jakich gier MMO?? Czy tylko RPG, czy może być FPS. I jak długi ma być filmik ??

Jak przyjdzie z naprawy moja kartka graficzna, to mogę zrobić filmik z Alliance Of Variant Arms.

Mogę zrobić jak wstanę (patrz na godzine!).

Oczywiście ja tylko i wyłącznie A.V.A.

Tylko jak długie powinny być te filmiki?

A może być zlepek filmików? :D

Bo jak tak to sie w najbliższym czasie wybieram zrobić z kumplem filmik.

Chyba że coś z tego pasuje xD

http://www.xfire.com/profile/grzesio93/videos/

Max 9 minut

Filmik ma być O GRZE, nie interesują mnie filmiki o gliczach na jakiejś mapie czy filmik jak skaczecie z kumplami po tawernie w WoWie.

Filmik nie może także przedstawiać np. wyłącznie gry Snajperem, w przypadku MMORPG powinny się tam głownie znaleźć PvP, raidy/instancje i większe napierdalanki w party, żeby nudy nie było.

A więc pytanko, jeśli wejdę w AV'ie na jakiś room, włączę fraps'a pogram trochę, przy okazji pokaże co i jak, każdą klasę, nad'y itp. i zrobię go na te właśnie 9min, to będzie OK?

Najlepiej zrób jakis kozacki filmik, na ktorym pokazesz postacie, bronie, mapy, misje i oczywiscie jakis ladny pokaz skilla, zeby nie bylo, ze polowa filmiku to twoje zgony, dlatego ja moze go zrobie :D. Mam kd ponad 3+ i uwazam, ze dobrze mi idzie.