Nasze najlepsze screen shoty ;)

Ukażmy nasze najlepsze screen shoty z naszych gier wszystkiego rodzaju oprócz erotycznych i horrorów oczywiście bo nie każdy 18 lat ma ;) i można jeszcze podać tytuł gry jeśli ktoś chce tym sposobem może sie komuś spodoba ^^ Ja pierwszy:

shot010808171656em9.jpg z kolegami w eghenie ^^

Gra: Last Chaos

capture0190de7.th.jpg z Unionkami na duelu ^^

Gra:WYD Global

armali9.th.jpg

To jest foto z Armed Assault :D Akurat z ziomkami na TSie sie spiknelem i se w COOPa zamucilismy ;) a ta scena mi sie akurat bardzo spodobala :)

@up

O kur** za***isty screen ;D Poczulem sie jak za mlodu ogladajac stare amerykanskie filmy o wojnie w Wietnami (tam zawsze tak latali nad dżunglą) :-)

Wlasnie to spowodowalo ze zakochalem sie w ArmA :D W przeciwiestwie do CoD czy BatleFielda lub innych FPSow jest to chyba najleprzy symulator żołnierza. Sama nauka celowania mi zajela chyba z 30 min :D a latac helikopterem uczylem sie chyba z miesiac :D. Sama gre mam juz 2 lata ale i tak samolotem jeszcze nie polece :D. Magia tej gry to sa glownie misje CooP. Gdzie 30 osob wbija do wiochy i klepie(badz sa klepani) wrogow. Sa momenty ze centralnie mozna sie poczuc jak w filmie Black Hawk Down(Helikopter w ogniu)

Tu jeszcze 1 screen

arma2ki8.th.jpg

arma3gu8.th.jpg

Spawn, możesz coś o tej grze powiedziec więcej ? Zaciekawiłeś mnie. Mam pytanie czy ta gra jest do ściągnięcia free, tak jak ET ?

Spawn, możesz coś o tej grze powiedziec więcej ? Zaciekawiłeś mnie. Mam pytanie czy ta gra jest do ściągnięcia free, tak jak ET ?

Nie, Trzeba za nia zaplacic :D by grac hmmm a raczej trzeba bylo. Bo gra zawierala dobry system przed kopiowaniem. Ale wyszly nowe patche ktore omijaja ta powinnosc sprawdzania orginalnosci CD. Co do samej gry jest to kontynuacja gry Operation Flashpoint z 2000 roku.... A raczej rozlam firmy spowodowal ze Wyszla ArmA. Bo Codemasters ma zastrzeone prawa do OFP. Jest to symulator walk na otwartym terenie. Nie ma nic wspolnego z CoD4 czy z Battlefieldem a nawet z Americans Army(ktory tez byl uzywany do szkolenia Armi USA) Codemasters zrobil tez gre VBS (Virtual Battle Space) ktora nigdy nie wyszla na swiat. Bo jest to czysty symulator do szkolenia jednostek USA. Sama gra posiada w sobie wiele mozliwosci. Poczynajac od tego ze teren na ktorym gramy to rzeczywiste 500km2 bo sama akcja rozgrywa sie na takiej wlasnie wyspie. Mozliwosci sa duzeeee... mozna byc dowodca oddzialu, wsiasc za stery czolgow humerow, AH1 Cobra, AH64 Apatch, A10 Tunderbolda czy nawet Hariera(to wszystko po stronie USA a sa jeszcze Ruscy)

Magia gry polega na grze w Coop'y (cooperative) gdzie ludzie staja po tej samej stronie i robia misje przeciwko CPU co ciekawe czasem coopy moga trwac nawet po pare godzin :)

Ogolnie gra jest na poczatku skomplikowana... bo nie ma tam klimatow typu biegne jak rambo i robie rozpierduche i przyjmuje na siebie 20 kul. Tam wbiegasz dostajesz 1 MAX 2 kule i padasz ;) Ogolnie mioodna gra na maxa :D

Podobnie jak w Operation Flashpoint :D tam też z jednej zabłąkajnej kuli stawałem się martwym żołnierzem.. Kurde, chciałem w to spróbowac. Spawn, a możesz polecic jakąs inną grę w tych klimatach?

A ile ta gra waży?

Podobnie jak w Operation Flashpoint tam też z jednej zabłąkajnej kuli stawałem się martwym żołnierzem.. Kurde, chciałem w to spróbowac. Spawn, a możesz polecic jakąs inną grę w tych klimatach?

Darmowa?? nie :)

Troche podobne sa Crysis, Frontlines: War of Fuel, BattleField 2 ale to tylko troche :)

BTW: Wyslalem ci PW

załóżcie nowy topic o tej grze i tam dyskutujcie!

A ile ta gra waży?

Instalka 3 do 4 GB

załóżcie nowy topic o tej grze i tam dyskutujcie!

Spoko juz na PW dyskutujemy... Sorka :)

Ja na początku gry w OB LaTale + jeden z GM-ów (mam w sumie 3 różne foty 3 różnych postaci z GM w nicku),co dalej nie opłaca się pokazywać bo pewnie w normalnej grze która ma zacząć się 18 września pewnie takich dropów prędko mieć nie będe. ;-)

I liczy się niespodzianka bo co fajniejszymi miejscami byłem naprawdę mile zaskoczony a wy dostalibyście na tacy. :-D

Powiem szczerze że w Maple Story długo nie pograłem ani w żadną inną podobną gre a ta mi się podoba.

1e347fcfb9ff7d02m.jpg

pożyczyłem tą grę koledze i mi oddał opakowanie tylko

pożyczyłem tą grę koledze i mi oddał opakowanie tylko

Fajnych masz kolegow :)

pingwin.jpg a to grupowy Screen moich przyjaciół z gry albatross18.

Uznałem to za jeden z najlepszych Screenów bo nie mam ich za specjalnie dużo :-P

Crysis ostatnia misja z głównym Bossem.

http://img411.imageshack.us/my.php?image=crysisdk4.jpg

http://img375.imageshack.us/my.php?image=shaiya0015fa5.jpg

Milan wybacz nie miałem lepszego xD

Oto nie zbyt ciekawy (ale na to przyjdzie pora ;p) SS z nowej dla mnie gry Shaiya gdzie pokonałem swojego kolegę w PvP. Oczywiście jeśli zrobię inne, lepsze SS z tej gry odrazu tu wrzucę ^^

Przychodzi moja kolej, dokładam kilka screenów z WoW

Na serwerze kumpla. PvP z Gm :mrgreen:

http://img91.imageshack.us/my.php?image=gmvsgraczhf8.jpg

Lot - jesteś pod dobrymi skrzydłami...

http://img257.imageshack.us/my.php?image=wowli8.jpg

Tu trochę wypiłem w okolicy GoldShire.

http://img140.imageshack.us/my.php?image=v...imatesp1fq1.jpg

Tutaj z Gry Shaiya mój Fighter, a obok niego mój fighter w przyszłości: D

shaiya0004nl2.th.jpgthpix.gif