Miesięczna przerwa zrobiła swoje (oraz to że ogólnie gram słabo).Z meczu na mecz gram coraz słabiej (dziwne nie?).Poszukuję osoby która pograła by ze mną i uczyła by mnie jak grać by nie lamić.Jakiegoś Tsa się znajdzie.Odpowiedzi w temacie.
Nauczy mnie ktoś grać?
moge raz na jakiś czas z tb pograc bo i tak robie ref linki to pocwiczysz btw tak mam 30 lvl wiec umiem grac
Ach masz 30 lvl więc umiesz grać?Nie raz widziałem ludzi którzy nabili 30 lvl,a grali strasznie.
Jak byś napisał że masz 500 wygranych to ok.
W takim razie mój nick: SmasherFtH
Oczekuj ode mnie invite'a.
Ja chętnie pomogę. Sam jestem noobem więc łatwiej będzie mi Cię nauczyć podstaw. Jak coś zaprosze cię do znajomych, od czasu do czasu możemy pyknąć
ach pewnie widzialeś ludzi którzy kupuja konta z 30 bo im się bic nie chce i potem lamią zobacz choćby targ ile tu lola
Nie , nie naucze Cie grać w lola.
PolishMeWhoYa (tak, wiem lamerski nick ), pisz jak coś, TS jest. Wolny w godzinach 14-18.
Ja miałem w miarę dobrego skilla (około 900-1000 elo) ale miałem sporą przerwę i się cofam.
ach pewnie widzialeś ludzi którzy kupuja konta z 30 bo im się bic nie chce i potem lamią zobacz choćby targ ile tu lola
Ja miałem w miarę dobrego skilla (około 900-1000 elo) ale miałem sporą przerwę i się cofam.

Dobry skill to nie jest na pewno ten przedział. Sam mam ledwo 1400 a w miarę umiem grac a do zawodowstwa brakuje dużo...
900-1000 trzeba być słabym, żeby tak spaść.
PYTANIE NOOBOWSKIE CO TO JEST TO np 1400ELO ?!?!?! wytłumacz mi to ktos !
Są to punkty, które zdobywasz grając gry rankingowe. Za przegrane gry tracisz te punkty. Można się domyślić, że im więcej tym lepiej. Ale wraz z wyższym Elo przeciwnicy również są bardziej ogarnięci.
jeszcze kilka tygodni temu napisał bym ci że skill sam sie wyrabia, musisz ćwiczyć i inne bzdety... ale teraz mówie ci żebyś olał LOL'a. serio . staram sie nie hejtować ale lol nie jest już tak przyjemną grą jak kiedyś. jeśli masz słabe nerwy( szybko sie wkurzasz i nie lubisz negatywnie nastawiony graczy) to szczerze radzie nie graj w LOL'a . możecie mówić co chcecie, ale ja tam swoje widziałem, nie wrócił bym do tej gry za żadne pieniądze . to tylko moja "przyjacielska" (nie znam cie ) rada. możesz jej posłuchać możesz nie. nie będe się sprzeczał. odmeldowuje sie
Miesięczna przerwa zrobiła swoje (oraz to że ogólnie gram słabo).Z meczu na mecz gram coraz słabiej (dziwne nie?).Poszukuję osoby która pograła by ze mną i uczyła by mnie jak grać by nie lamić.Jakiegoś Tsa się znajdzie.Odpowiedzi w temacie.