Nazwa dla Gildii(Polska)

Macie jakieś pomysły by nazwać Polską Gildie w Dragon Nest ? (max 10 liter)

Nazwa musi mówić że to polska gildia xD

Prosisz o to użytkowników forum? Nie lepiej uzgodnić nazwę z członkami gildii? Ehh, uwierz mi - to nic trudnego.

Hmm to może "Polska"?

Hmm to może "Pierdoły"?

no właśnie mamy z tym problem, a może sie zdarzyć że jakiś użytkownik zaproponuje dobrą nazwe :D

ArmiaTuska hahahah :D

To może BUREKOCURY,Wole Wódke, Szał Ciał :D

MeneleTeam

Mega Koksy

GildiaPL

DragonEast

Derpy

No widzisz, dobrze mówiłem, że tutaj pomocy nie znajdziesz w tych sprawach :)

Moje propozycje ale niestety wiecej niz dziesiec :/ mozecie skrocic :P :

-Ciasnyzwieracz

-Kutasywdupie

-otwartyanal

A teraz na 10 liter:

-zdupydoust

-kurwateam

-germansuck

-we<3vodka

-duzyvat

-daraxcwel

-asfalteam

warn_ico.png
Trochę przegiąłeś z tymi nazwami. Warn za wulgaryzmy. - Kubox

Jak dla mnie to gildia może nazywać się Akademia. Polska nazwa i klimat gry myślę będzie trzymać,

NMPNN - czyli Nie Mamy Pomysłu Na Nazwę.

A tak szczerze obgadaj to ze znajomymi z którymi gildię zakładasz, nawet głupi pomysł może się wam spodobać i będzie dobrze (pamiętam że swego czasu postanowiliśmy ze znajomymi nazwać gildię po prostu CBA [cycki, browar, alimenty] - z jakiegoś powodu nazwa nam się spodobała i tyle). A tutaj dostaniecie raczej propozycje albo kompletnie niepoważne, albo sztampowe (bądź też jedno i drugie). Powodzenia w znalezieniu natchnienia :)

Nazwa dla gildi , bardzo prosto wymyśleć wystarczy cofnąć sie w przeszłość i masz już nazwe "Husaria"

W necie też bedziesz pytał się o rade jak nazwać dziecko czy gdzie pójść na randkę?

Dobra mamy nazwe ;s jak nazwać dziecko czy gdzie pójść na randkę to inna sprawa ;] tryvael my żyjemy w Polsce i Polacy zawsze wymyślają coś ciekawego xD a napisać temat to nic nie boli ;x

Temat można zamknąć

Macie jakieś pomysły by nazwać Polską Gildie w Dragon Nest ? (max 10 liter)

Nazwa musi mówić że to polska gildia xD