Macie jakieś pomysły by nazwać Polską Gildie w Dragon Nest ? (max 10 liter)
Nazwa musi mówić że to polska gildia xD
Prosisz o to użytkowników forum? Nie lepiej uzgodnić nazwę z członkami gildii? Ehh, uwierz mi - to nic trudnego.
Hmm to może "Polska"?
Hmm to może "Pierdoły"?
no właśnie mamy z tym problem, a może sie zdarzyć że jakiś użytkownik zaproponuje dobrą nazwe
ArmiaTuska hahahah
To może BUREKOCURY,Wole Wódke, Szał Ciał
MeneleTeam
Mega Koksy
GildiaPL
DragonEast
Derpy
No widzisz, dobrze mówiłem, że tutaj pomocy nie znajdziesz w tych sprawach
Moje propozycje ale niestety wiecej niz dziesiec :/ mozecie skrocic :
-Ciasnyzwieracz
-Kutasywdupie
-otwartyanal
A teraz na 10 liter:
-zdupydoust
-kurwateam
-germansuck
-we<3vodka
-duzyvat
-daraxcwel
-asfalteam
Jak dla mnie to gildia może nazywać się Akademia. Polska nazwa i klimat gry myślę będzie trzymać,
NMPNN - czyli Nie Mamy Pomysłu Na Nazwę.
A tak szczerze obgadaj to ze znajomymi z którymi gildię zakładasz, nawet głupi pomysł może się wam spodobać i będzie dobrze (pamiętam że swego czasu postanowiliśmy ze znajomymi nazwać gildię po prostu CBA [cycki, browar, alimenty] - z jakiegoś powodu nazwa nam się spodobała i tyle). A tutaj dostaniecie raczej propozycje albo kompletnie niepoważne, albo sztampowe (bądź też jedno i drugie). Powodzenia w znalezieniu natchnienia
Nazwa dla gildi , bardzo prosto wymyśleć wystarczy cofnąć sie w przeszłość i masz już nazwe "Husaria"
W necie też bedziesz pytał się o rade jak nazwać dziecko czy gdzie pójść na randkę?
Dobra mamy nazwe ;s jak nazwać dziecko czy gdzie pójść na randkę to inna sprawa ;] tryvael my żyjemy w Polsce i Polacy zawsze wymyślają coś ciekawego xD a napisać temat to nic nie boli ;x
Temat można zamknąć