Cannabis , bo kojarzy mi się z Hannibals , epicka gildia nr 1. w Silkroad która przejęła 3 miasta w 2h.
Nazwa mojej gildii - ankieta
Mnie bardziej zastanawia jak to jest, że Pan Qeshua zakłada 10 gildii w 5 rĂłżnych grach w ciągu jednego tygodnia? Może sobie pora odpuścić i dołączyć do jakiejś istniejącej? Takimi "przelotnymi" gildiami psujecie wielu osobom rozrywkę bo jednak do MMO potrzebna jest dobra stała i pewna ekipa a nie latawce chcące pobawić się w dyktatorĂłw.
Na moim ts3 jest stała ekipa i każdy jest zadowolony. Jest parę zespołów co gra w różne gry i z gildiami i bez. Jeśli bd chciał założę milion gildii i co z tego? Polska wolny kraj. Jak pisałem kolegów stałych juz mam co ze mną grają ale też szukam nowych aby zwiększyć ekipę. To zle?
@orzecho
Dzięki wielkie:-]
@gruca
Jeśli ci wszytko przeszkadza to po co się udzielasz? Fakt w ostatnim czasie zrobiłem ankietę lub 2 ale z rezultatem bo grono znajomych się powiekszylo i nie mogę narzekać na pustki. Pamiętaj ze to hydepark wiec odczep się przyjacielu.
@pankremator
Nie miałem pojęcia o tym :]
Może tak samo zaistniejemy w świecie C9 jak ta gildia z Silka<:->
ps. Zresztą czego mogłem się spodziewać po tej ankiecie heh skoro na forum same cwaniaki które hejt stawiają ponad życie. Na szczescie część z was tez jest git majonez :]
Partisans - jedyna nazwa klanu/gildii jaką uznaję dla Polaków.
kojarzy mi się to z patriotyzmem :]
niezla nazwa lecz ankieta obowiązuje :]
Sim będę dziś w domu po 19 :] może wcześniej :]
Partisans to przeciętna gildia z vindictusa... chcialem do niej wejść ale po rozmowie z liderem czy kimś tam z tych głównych odechciało mi sie
Partisans to przeciętna gildia z vindictusa... chcialem do niej wejść ale po rozmowie z liderem czy kimś tam z tych głównych odechciało mi sie
Bo to nie to co kiedyś, to dawna Walhalla wtedy to była gildia ^^
e tam walhalla :]
Moja Valhalla w mythosie i eligium to była gildia ^^
Z tych 3, to najbardziej ArmoredSaints podoba mi się.
Rzeczywiście walnąłem gafę Saints nie Knights ;] GrucA dzięki za naprostowanie, tak to jest jak siępo nocach na forumach siedzi
Jednak nadal podoba mi się ArmoredSaints
jeszcze 30 minut glosowania.
do zamkniecia
zakonczono.