zakonczono.
Nazwa mojej gildii - ankieta
Najlepiej będzie jak nie założysz gildii.
Pozdrawiam.
^ up jak mnie wkur****ą ludzie tacy jak ty...
Żeby nie było offtopu: ArmoredSaints
Im kolejne ankiety/pytania tym głupsze.
Moja propozycja: GimBusters
opcja 2 jak najbardziej. ale schizma i tak rox.
Jak nawet sam nieumiesz wymyślić nazwy gildii to poco ją zakładasz?? Dobrze że już wakacje się Wam kończą...
też cię pozdrawiam panie piccaso:]
Niestety biorę pod uwagę tylko opcje z ankiety ale dziękuję za propozycje :]
@misiek
Po jakiego grzyba mi tutaj piszesz hmm? mi to sprawia Fun np. :] solo wymyślanie nazw juz mnie nie bawi. W innym temacie prosiłem o nazwy randomowe a w tym wybrałem 3 najlepsze wg mnie i oddałem je w ręce forumowiczów. Nie wiem w czym problem, albo jesteś przytłumiony albo masz problemy rodzinne i próbujesz odreagować na forum.
Koniec offtopu.
TheRetards
Cannabis, mnie dziwi.. to iż osobą pytająca się jaką nazwę dla gildi nie chcę aby ktoś wymyślał nazwy dla niego.. więc po guzik piszecie nazwy dla gildii.. skoro już przypomniał że liczą się te z ankiety.. coool, coool, coool. Czasami ludzie mnie przerażają ... >_<
Dziękuję za nazwy z po za listy :]
Być może komuś innemu wpadna w oko i je wykorzysta do celów własnych.
@kiver
Niezla nazwa :] me gusta ^^
Może kiedyś w innej produkcji wykorzystam. Na razie głosujemy na te 3 z ankiety.
@avitus
Proszę cię o troszku szacunku do starszych. Głupi jest twój wpis a nie ankieta.
Przypominam ze głosujemy na nazwę gildii do gry C9.
Prawdopodobnie będzie około 10osob na start.
Nie zdziwię się, jeśli następną ankietą będzie: jakie skarpetki ubrać na dziś? A żeby nie robić offtopu to ArmoredSaints jest fajne
Ludzie jak macie zamiar pisać głupie komentarze to sobie darujcie bo zachowujecie się jak dzieci z gimnazjum Qeshua Moje Zdanie znasz i wiesz na co zagłosowałem do jutra ziomek
Na szczęście to ankieta użytkownika a nie forumowa szanownego guru :]
Jutro o 20:00 koniec ankiety i zamykam:]
Fajnie ze co niektórzy chcą pomoc podjąć męska decyzje ;O)
Pozdrawiam i dobranoc :-]
Heja
Wybrałbym nazwę 2 ,najbardziej mi się podoba.
Mi osobiście podoba sie Armored Knights ^^ i cały czas nie rozumiem o co leci tyle hejtu... ludzie ogarnijcie się. Powodzonka tam w C9
Ok wszystko fajnie, ale wytłumacz mi po kiego grzyba robić takie ankiety ? Skoro zakładasz gildie to nie wiem wymyśl ze znajomymi nazwę jaką wam się podoba.Może i jest to dział hyderpark ale ludzie coraz częściej miewają dziwne dylematy i pomysły.Nie zdziwię się jak za niedługo ludzie będą się tutaj pytać czy kupić majtki w kropki czy może w paski, czy kupić litra czy 0,7.Jak nie umiesz sam wymyślić nazwy gildii-nie zakładaj jej, albo skrzyżuj jakoś te 3 nazwy ze sobą o ile się nie myle to w twoim ostatnim temacie o nazwe gildii też był hejt.
Mi osobiście podoba sie Armored Knights ^^ i cały czas nie rozumiem o co leci tyle hejtu... ludzie ogarnijcie się. Powodzonka tam w C9
Armored Saints*
Mnie bardziej zastanawia jak to jest, że Pan Qeshua zakłada 10 gildii w 5 różnych grach w ciągu jednego tygodnia? Może sobie pora odpuścić i dołączyć do jakiejś istniejącej? Takimi "przelotnymi" gildiami psujecie wielu osobom rozrywkę bo jednak do MMO potrzebna jest dobra stała i pewna ekipa a nie latawce chcące pobawić się w dyktatorów.
Najlepiej będzie jak nie założysz gildii.Pozdrawiam.
Aż śmiechłem.
Tak do tematu, ArmoredSaints jakoś wygląda ;3