Nazwy druzyn rankingowych w lolu

Od kiedy założyłem ta drużyne rankingową często obserwuje nazwy klanów proponuje podzielić się waszym nazwami klanów oczywiście nie będziemy sie śmiać (ja tam sie nie śmieje nigdy zbyt powazny jestem) A i bym był zapomniał jeśli ktoś ma problem z wymyśleniem nazwy klanu to tu również możecie wpisywać wasze propozycje dla innych ;)

Edit:

tadam:

Moja druzynka:

TeamOfTheSeson

Hm.. brawo! xD Napisałeś, że często się śmiejecie, a potem że się nigdy nie śmiejesz, próbujesz nas oszukać, czy pisałeś na szybko i nie zauważyłeś ? ;>

Ha ha :D, No łej ten temat sam sobie zparzecza, ale znam jedną śmieszną drużynę i zwie TeamOfTheSeson joke xD.

Masło maślane. Nie rozumiem tego tematu. Mamy wam dawać nazwy a wy będziecie się śmiać? Czy wreszcie nie będziecie się śmiać? O co chodzi?

Hm.. sugerując z mojego dokładnego czytania, myślę, że chodzi o to : Kto chce może podać swoją nazwę klanu - hm.. zawsze można użyc w innej grze, albo i pośmiać się jak głupie ludzie mają pomysły na nazwy. ;P

Nie rozumiem co autor mial na mysli, wiec to sprecyzuj. Ale pamietam, ze kumpel trafil na Siusiak Gaming, mnie to rozbawilo. Tak sobie smiechlem. Ha ha.

Mógłś podpiąć najzabawniejsza nazwa przywoływacza, jaka tobie się przytrafiła :P.

Kiedyś widziałem, np. Penetratrzy Okreznic i Masturbators Proburzyciels (cokolwiek to znaczy).

A ja widzialem team o nazwie HAMANAKUNKWANA :D

Temat sam w sobie jest bezsensowny. Nie rozumiem, jaki cel ma mieć owy temat.

No ale, w jakiś sposób " posty " trzeba wbić, czyż nie?

Moj team miał nazwe Dzikie Kartofle..

Triple Anus Penetration - grałem przeciw nim rankeda w sezonie drugim

Od kiedy założyłem ta drużyne rankingową często obserwuje nazwy klanów proponuje podzielić się waszym nazwami klanów oczywiście nie będziemy sie śmiać (ja tam sie nie śmieje nigdy zbyt powazny jestem) A i bym był zapomniał jeśli ktoś ma problem z wymyśleniem nazwy klanu to tu również możecie wpisywać wasze propozycje dla innych ;)

Edit:

tadam:

Moja druzynka:

TeamOfTheSeson