NCsoft czy Innova?

Witam otóż chciałbym rozpocząć przygodę z L2 i nie wiem czy zdecydować się na grę na serwerach od NCsoftu czy może Innovy, i dlatego zwracam się tu z pomocą do was.

Z czego pamiętam NCsoft ma sensowniejszy IS.

Mi na IS nie zależy bo nie mam na razie planów kupować czegokolwiek, a wie ktoś może gdzie jest więcej rodaków ?

Ja grałem w L2 od NCSoftu i ogólnie wszystko było piękne lecz grając na globalu musisz się wiązać z tym że tam są wszechobecne lagi. Eventy są dosyć często, jest dosyć dużo Polaków(jeszcze jak ja grałem) także grało się dobrze. Jakbym ja miał wybierać to tylko i wyłącznie NCSoft. Na Innovie pewnie znajdziesz więcej polaków rusków itp bo jest to "eurpejska" werja L2.

Mi na IS nie zależy bo nie mam na razie planów kupować czegokolwiek[...]

Heeej, mamy nowego w temacie gier MMO :)

NcSoft - lepszy support. sensowniejszy IS, mniej polaków, większe lagi (zależy od neta), eventy według czasu US

Innova - Wersja GB (UK), mniejsze lagi, więcej polaków, średni support

Gralem na Innovie do 95 lvl,na ncsoft mam 90 narazie.I jesli chodzi o Ncsoft to jest bardzo duzo polakow na serverze Naia(ogolnie jest bardzo duzo ludzi),server Naia jest zrobiony czasowo pod Europe,jesli chodzi o lagi to nie mam (mysle ze to zalezy tez od dostawcy twojego internetu,czasem ludzie pisza ze na eu maja wieksze lagi),jest bardzo latwo o party,czeste eventy.

Jesli chodzi o innovie to malo ludzi gra,slabo z eventami,czasami zeby zlozyc pt na kartie trzeba dlugo czekac.Jesli na innovie nie masz cp to jedynym zajeciem po zrobieniu dziennych jest liczenie plytek w Aden.

ncsoft - ja jakoś omiją europejskich wydawców. Lagi są małe ale tak tego nie czuć.

Witam otóż chciałbym rozpocząć przygodę z L2 i nie wiem czy zdecydować się na grę na serwerach od NCsoftu czy może Innovy, i dlatego zwracam się tu z pomocą do was.