NCSoft & Innova

Witam.

Chciałbym zobaczyć, na którym z tych serwerów gracie.

Możecie również napisać, czemu wybraliście dany serwer, a nie ten drugi.

Mile widziane gdy napiszecie, na którym serwerze gracie ( nie chodzi już o innova czy NCSoft, ale o te wewnętrzne serwery danego wydawcy.)

Pozdrawiam. :)

(Bardzo proszę o nie fałszowanie wyników, nie grasz=nie głosuj.)

NCSoft. Dlaczego? Bo to serwer wydawcy, nie ma premium które daje możliwość szybszego wyexpienia się, częstsze patche i eventy. Osobiście Innova zraziła mnie za czasów, gdy wydawała ona ruskiego L2 - zakupiłem punkty do IS, nie dostałem ich, napisałem do supportu i zostałem zbanowany za to, że nie jestem rosjanem (ticket był napisany po rosyjsku).

No, i fakt, że na Innovie będzie L2 po polsku...

Innova - dlaczego ?

NC miało już swoje chwile z L2 i wyszło jak wyszło, oni nic ciekawego już nie ugrają z tym tytułem. Innova jest w miarę świeżą, rozwijającą się firmą, widać że się starają. Można powiedzieć, że robią to co mogą. W tym miejscu nie można zapomnieć o tym że cwane NC, pomimo sprzedaży licencji na Europę, wprowadziło dużo blokad i niejasności, wszystko po to aby jak najmniej ludzi grało na EU official. Myślę, że takie zagrywki nie są przyjemne, skoro sami nie dawali rady utrzymać Europy, to nadal tego nie są w stanie zrobić, a zakazywanie Innovie wprowadzania nawet najmniejszych własnych pomysłów jest po prostu dziecinadą. Innym ważnym czynnikiem jest długość prowadzenia serwerów. Na Innovie jest świeżo, NC to serwery które w czasie p2p były tzn. botem. Wtedy wydawcę nie obchodziło, że ktoś odpala 8 kont - każde na bocie. Najważniejsze dla nich było to, że ktoś ten opłaca owe 8 kont, więc jakie tutaj jest podejście do sprawiedliwości ? Teraz NC wielki wydawca chce coś ugrać ? Miał zaje*istą grę i spartaczył ją najbardziej jak tylko było można. Przecież większość ogarniętych graczy grała na privach, które jak wiemy przynajmniej w 30% są zbugowane. Ja NC nie dałem kolejnej szansy, której i tak nie potrafiliby wykorzystać i wybrałem Innova.

NCSoft - Dlaczego?

bitch-please-231x300.png

Dają darmowe sety i to całkiem mocne?

Oczywisce ze NCsoft....nie msuisz nic placic za gre;] a w Innovie 50zl miesiecznie:)

NC, a to niby czemu ? Innova nie przekonuje mnie do siebie. Zresztą, co do NC Softu należy, to jest rzeczą świętą.

Server: Naia

Przeciez na innovie tez nie musisz nic placic ;p Mozesz, ale nie musisz - chyba, ze nie widzisz roznicy ;p Mi tam bardzo dobrze sie gralo na Innovie

Pozatym kamyki na NC do safe enchant odstraszaja :D

Chciałem grać na NCSofcie, ale mam tam lagi- 0,5sec opóźnienia, po wykonaniu polecenia, może to nie wiele, ale strasznie wnerwia. :<

Na innovie tego nie mam...

NC Soft, sam tam gram i gra się przyjemnie, nie miałem styczności z Innovą dlatego nie będę jej krytykował, ale mogę Ci polecić ów wymienioną wersje.

No chciałbym grać na NCSofcie, ale mam lagi tam :/

Edit.

Może ktoś wie, czemu nikt nie ma lagów, a ja mam, jakieś pomysły? :(

Ktoś ma jakiekolwiek info odnośnie populacji na obu wersjach? Gdzie obecnie gra więcej narodu ?

Na innovie (Core) 60% graczy to polacy, wiec jeśli lubisz grasz w polskich clanach serwer Ci podejdzie. Mam tam również summonera 88 lvl i możemy się dogadać na GG/PW.

Witam.

Chciałbym zobaczyć, na którym z tych serwerów gracie.

Możecie również napisać, czemu wybraliście dany serwer, a nie ten drugi.

Mile widziane gdy napiszecie, na którym serwerze gracie ( nie chodzi już o innova czy NCSoft, ale o te wewnętrzne serwery danego wydawcy.)

Pozdrawiam. :)

(Bardzo proszę o nie fałszowanie wyników, nie grasz=nie głosuj.)