Need For Speed World

Siemka wszystkim. Chciałbym wam opisać w miarę krótko,szybko i zrozumiale co to za gra o co w niej chodzi itp.

To na początek hmmm... gra jak na darmową jest za***ista jak kogoś kręcą wyścigi i szpanowanie furą. Na start mamy do wyboru kilka samochodów jakiegoś nissana, mazdespeed 3 i jakieś tam jeszcze auta mniejsza o to.Gra oferuje nam na razie 2 rodzaje wyścigu tor lub sprint.Jest też pościg że policja nas goni a dokładniej bardziej nas rozwalają niż gonią(a w tej części są cholernie głupi).Za każdy wyścig mamy kasę,respekt i jakieś tam duperele które wylosujemy z karty.Jak to w wyścigach bywa występuje tam tuning:techniczny i wizualny(lakier,naklejki i pakiety karoserii).Jeżeli ktoś ma jakieś pytania to najlepiej niech zobaczy jakieś filmiki na youtube.

Wymagania:Intel Core2Duo E2140 1.6 GHz lub lepszy / AMD X2 4000+ 2.1 GHz, pamięć: 1GB DDR2 800 Dual Channel, karta graficzna: ATI Radeon X700 Pro 256MB PCI-E lub Nvidia GeForce 7800GTX 256MB PCI-E<<

W razie pytań piszcie prywatnie wiadomości chyba że wielu będzie miało podobny problem to dopisze w temacie.

Z chęcią spróbuje a jak bardzo lubisz pisać teksty to napisz w dziale "Wasze teksty" tylko trochę bardziej się rozpisz dodaj screeny,filmik itd .; )

Zero interpunkcji, wszystko to wygląda jak flaki z olejem, czytając taką recenzję nie podjąłbym się gry.

Jak dla mnie to jest to tragiczne, zrobione tak żeby było...

Pobrałem i nie polecam.Same ruski jak jedziesz do przodu to masz lagi z sterownością jest tak samo jak w gta 3.

ja już w to kiedyś grałem i nie mam zamiaru wracać. Może gra na początku wydawała się fajna, ale szybko się znudziła. Jeszcze te lagi...

Ja mam pytanie odnośnie trybu dnia i nocy czy w końcu pojawił się ???

Ja mam pytanie odnośnie trybu dnia i nocy czy w końcu pojawił się ???

Tak i miasto w nocy wygląda o wiele lepiej.

Powiem tak, grałem i nie miałem lagów. Być może teraz jest zbyt duża liczba graczy i serwer nie wyrabia. Ogólnie jest zbyt łatwa.

Siemka wszystkim. Chciałbym wam opisać w miarę krótko,szybko i zrozumiale co to za gra o co w niej chodzi itp.To na początek hmmm... gra jak na darmową jest za***ista jak kogoś kręcą wyścigi i szpanowanie furą. Na start mamy do wyboru kilka samochodów jakiegoś nissana, mazdespeed 3 i jakieś tam jeszcze auta mniejsza o to.Gra oferuje nam na razie 2 rodzaje wyścigu tor lub sprint.Jest też pościg że policja nas goni a dokładniej bardziej nas rozwalają niż gonią(a w tej części są cholernie głupi).Za każdy wyścig mamy kasę,respekt i jakieś tam duperele które wylosujemy z karty.Jak to w wyścigach bywa występuje tam tuning:techniczny i wizualny(lakier,naklejki i pakiety karoserii).Jeżeli ktoś ma jakieś pytania to najlepiej niech zobaczy jakieś filmiki na youtube. Wymagania:Intel Core2Duo E2140 1.6 GHz lub lepszy / AMD X2 4000+ 2.1 GHz, pamięć: 1GB DDR2 800 Dual Channel, karta graficzna: ATI Radeon X700 Pro 256MB PCI-E lub Nvidia GeForce 7800GTX 256MB PCI-E<<W razie pytań piszcie prywatnie wiadomości chyba że wielu będzie miało podobny problem to dopisze w temacie.

Po ścierwie bym to kupił.

Siemka wszystkim. Chciałbym wam opisać w miarę krótko,szybko i zrozumiale co to za gra o co w niej chodzi itp.

To na początek hmmm... gra jak na darmową jest za***ista jak kogoś kręcą wyścigi i szpanowanie furą. Na start mamy do wyboru kilka samochodów jakiegoś nissana, mazdespeed 3 i jakieś tam jeszcze auta mniejsza o to.Gra oferuje nam na razie 2 rodzaje wyścigu tor lub sprint.Jest też pościg że policja nas goni a dokładniej bardziej nas rozwalają niż gonią(a w tej części są cholernie głupi).Za każdy wyścig mamy kasę,respekt i jakieś tam duperele które wylosujemy z karty.Jak to w wyścigach bywa występuje tam tuning:techniczny i wizualny(lakier,naklejki i pakiety karoserii).Jeżeli ktoś ma jakieś pytania to najlepiej niech zobaczy jakieś filmiki na youtube.

Wymagania:Intel Core2Duo E2140 1.6 GHz lub lepszy / AMD X2 4000+ 2.1 GHz, pamięć: 1GB DDR2 800 Dual Channel, karta graficzna: ATI Radeon X700 Pro 256MB PCI-E lub Nvidia GeForce 7800GTX 256MB PCI-E<<

W razie pytań piszcie prywatnie wiadomości chyba że wielu będzie miało podobny problem to dopisze w temacie.