Need For Speed

Doszły mnie słuchy że EA chce znowić projekt ''Motor City'', gdzie oprócz ulepszonej grafiki wszystko ma pozostać bez zmian. Wiadomsko, kto wie oco chodzi i pamięta czasy ''porshe'' i ''hot prusitów'', będzie chciał zagrać w ulepszonego klasyka już w stylu mmo.

Ale nie znalazłem potwierdzenia tej informacji na necie...

Jeśli ktośs wie coś więcej na ten temat....... :P

EA wydaje w tym roku 3 nfs-y

pierwszy to cos alla pro streat na pc WORLD

drugi to jest produkcja dla azji

a trzeci to mmo (jestem ciekawy jak to bedzie wygladac)

ty masz na mysli to mmo wiec:

EA wydaje na 100% mmo w stylu nfs-a ale jeszcze nie wiem w jakiej tematyce :P

Jak na razie z tego co się orientuje to jedynie info na temat nfs online, to że gra ma szokować ilością samochodów i możliwościami tuningu. O model jazdy myślę, że nie ma się co martwić, bo w każdym nfs był świetny, nawet w tych gorszych częściach. Tak więc panie i panowie - zapowiada nam się ciekawy mmo!

Wyścigówka jako MMO?? Jak dla mnie z lekka wyświechtany pomysł na grę. Wątpię czy to się uda. Chyba, że będzie dużo możliwości. To może nawet i ja się skusze.

EA lubi zaskakiwac moze i tym razem nas zaskoczy udanym mmo

Która to już część?... z 10? Jak dla mnie tym nowszy to tym gorzej. NFS już dawno stał się nudny.

Nowy nfs shift bedzie na tej samej zasadzie co pro streat tylko lepsza grafika normalne tory ahhhh co tu pisac lepiej sami zobaczcie http://www.youtube.com/watch?v=8orwZVGrN_U

Hmm obejrzałem trialer i... czy ja dobrze widzę?! Widok z wnętrza samochodu w NFS?! WTF?

Btw. Shift mało mnie interesuje, bardziej mnie ten nfs online ciekawi

.

Wyścigówka jako MMO?? Jak dla mnie z lekka wyświechtany pomysł na grę. Wątpię czy to się uda.

Po primo, co jest "wyświechtanego" w mmo racing? Imo jedna z najciekawszych odmian mmo, zaraz po mmorpg. Pościgać się po necie daje dużo frajdy, jak dla mnie nawet więcej niż mmofps ;]. Po secondo, co takie zdziwienie? Przecież gier tego typu jest masa, tylko żadnej takiej naprawdę dobrej. No... może poza burnoutem i gridem, ale akurat one mają też singla...

Która to już część?... z 10? Jak dla mnie tym nowszy to tym gorzej. NFS już dawno stał się nudny.

Do carbona włącznie były imo świetne. Potem wypuścili ProShit i jak dla mnie pomysł z zamkniętymi trasami był totalnie chybiony :/. Później wyszedł Undercover robiony w widocznym pośpiechu... Ale EA już tak ma, że musi wypuścić nfs'a raz do roku, nawet kosztem gry... I te 2 ostatnie tytuły i mnie odepchnęły i rzeczywiście można odnieść wrażenie, że im nowszy tym gorzej. Ale nudny nigdy chyba nie był, bo zawsze był genialny model jazdy ;]

a skoro juz mowa o scigałce mmo mozecie podac jakis fajny tytuł F2P poza tymi z tej stronki :D?

Po primo, co jest "wyświechtanego" w mmo racing? Imo jedna z najciekawszych odmian mmo, zaraz po mmorpg. Pościgać się po necie daje dużo frajdy, jak dla mnie nawet więcej niż mmofps ;]. Po secondo, co takie zdziwienie? Przecież gier tego typu jest masa, tylko żadnej takiej naprawdę dobrej. No... może poza burnoutem i gridem, ale akurat one mają też singla...

I co z tego że gra ma też singla ? I nie ma dobrych gier mmo racing ? A ''TDU'' czy ''LFS'' to co ?

Motor City nie jest nowym projektem tylko ma być ulepszeniem starego !

Dla mnie ostatnie N4S'dy to jedna wielka poraszka. Ostatnio moja kobita kupila mi gre Burnout: The Paradise ulimate box. Musze przyznac ze DAWNO nie wyszalalem sie tak w grze samochodowej jak w Burnoucie(prucz PURE ale ta gra jest o ATV czyli quadach). A na sieci gra jest tylko lepsza. Co do EA... ostatnimi czas zawodzi niz zaskakuje. Raz im cos wyjdzie a innym razem spiepsza na maxa. KOmercha i tyle.

Teraz ma wyjść jakiś NFS: Shift! Czy jakoś tak. Gdzieś o tym czytałęm!

Dla mnie ostatnie N4S'dy to jedna wielka poraszka. Ostatnio moja kobita kupila mi gre Burnout: The Paradise ulimate box. Musze przyznac ze DAWNO nie wyszalalem sie tak w grze samochodowej jak w Burnoucie(prucz PURE ale ta gra jest o ATV czyli quadach). A na sieci gra jest tylko lepsza. Co do EA... ostatnimi czas zawodzi niz zaskakuje. Raz im cos wyjdzie a innym razem spiepsza na maxa. KOmercha i tyle.

Burnout: Paradise (patrzyłem na you tube) jest czymś pomiędzy trackmania a nfs (trackmania ze wzgledu na te skoki itd.), ale jest bardziej relaistyczna, te wgniecenia i wo ogole ;]

Odświerzasz temat, mało wnosząc do tematu. Straj się tego nie powtarzać ~ Q8A

Człowieku widzę że bawisz się w archeologa...to już 3 temat który odświeżasz.

TO , że nikt nie pisał długi czas nie znaczy , że temat można uznać za upadły. Jak dla mnie nie ma nic złego w odświeżaniu ,ale archeologia to jest przestępstw0

Po prostu zix0n mało wnosi do tematu, a temat jest dość podstarzały

Temat Close ~ Q8A

Doszły mnie słuchy że EA chce znowić projekt ''Motor City'', gdzie oprócz ulepszonej grafiki wszystko ma pozostać bez zmian. Wiadomsko, kto wie oco chodzi i pamięta czasy ''porshe'' i ''hot prusitów'', będzie chciał zagrać w ulepszonego klasyka już w stylu mmo.

Ale nie znalazłem potwierdzenia tej informacji na necie...

Jeśli ktośs wie coś więcej na ten temat....... :P