Hmm obejrzałem trialer i... czy ja dobrze widzę?! Widok z wnętrza samochodu w NFS?! WTF?
Btw. Shift mało mnie interesuje, bardziej mnie ten nfs online ciekawi
.
Wyścigówka jako MMO?? Jak dla mnie z lekka wyświechtany pomysł na grę. Wątpię czy to się uda.
Po primo, co jest "wyświechtanego" w mmo racing? Imo jedna z najciekawszych odmian mmo, zaraz po mmorpg. Pościgać się po necie daje dużo frajdy, jak dla mnie nawet więcej niż mmofps ;]. Po secondo, co takie zdziwienie? Przecież gier tego typu jest masa, tylko żadnej takiej naprawdę dobrej. No... może poza burnoutem i gridem, ale akurat one mają też singla...
Która to już część?... z 10? Jak dla mnie tym nowszy to tym gorzej. NFS już dawno stał się nudny.
Do carbona włącznie były imo świetne. Potem wypuścili ProShit i jak dla mnie pomysł z zamkniętymi trasami był totalnie chybiony :/. Później wyszedł Undercover robiony w widocznym pośpiechu... Ale EA już tak ma, że musi wypuścić nfs'a raz do roku, nawet kosztem gry... I te 2 ostatnie tytuły i mnie odepchnęły i rzeczywiście można odnieść wrażenie, że im nowszy tym gorzej. Ale nudny nigdy chyba nie był, bo zawsze był genialny model jazdy ;]