Witajcie, znacie, możecie mi polecić jakieś gierki na przeglądarkę (fajnie by było, gdyby zsynchronizowane były również ze smartfonem), na które będę mógł poświęcić godzinkę, dwie dziennie? Tematyka dowolna, z tym że najbardziej nastawiłbym się na jakieś rozbudowywanie miasta itp., najlepiej bez p2w, wiem że o to ciężko, od czasu do czasu jednak będę mógł rzucić parę grosza, z tym że bez przesady! W dużym skrócie, wchodzę sobie wieczorkiem po pracy na telefon / laptopa, loguje się, klikam sobie tą godzinkę, dwie, wyłączam. Czekam na propozycję:).
Need!
Anno Online?
Do powolnego rozwoju jak znalazł, tyle że nie będzie już update'ów, ale kontentu jeśli zaczynałbyś od zera jest wystarczająco.
Była jeszcze taka gierka którą poleciłem @Nvminer i mu się mocno spodobała, ale ja już tytułu nie pamiętam, więc on będzie musiał wejść i napisać o niej
Chodzi pewnie o to: https://np.ironhelmet.com/#landing
Wchodzisz tak na prawdę raz na dzień, możesz odpalić kilka gier na raz. Niby nic wyjątkowego ale sam czat z ludzmi jest bardzo przyjemny. W pierwszej grze dwóch graczy napisało ze mną w sprawie sojuszu, na oba się zgodziłem i obu niby pomagałem, a na koniec zostałem przez obu na raz zniszczony, bo widać oni sami wcześniej się ugadali.
Imperia online, Forge of Empires, ewentualnie Elvenar - Jeżeli chodzi o budowanie.
Osobiście polecam Taern, a nawet League of Angels czy Zmierzch Bogów, jest jeszcze Legend Online z tej koncepcji.
Kiedyś również fajnie się bawiłem w Rail Nation ( gra o prowadzeniu kolejowego imperium)
Z gier fabularnych ostatnio popularni są Łowcy Zombi: Apokalipsa (gra działa płynnie zarówno na smartfonie jak i PC
Gry pokroju Taernu odpadają, moim zdaniem im trzeba poświęcić więcej czasu niż godzinka dziennie. Sprawdzę Elvenar oraz Imperie, jak macie jeszcze jakieś propozycje to pisać śmiało.
Polecam swoją produkcję, systemu p2w jako takiego nie mamy, prędzej pay-to-play-faster, gierka nie wymaga nie wiadomo ile czasu dziennie, walutę premiowaną idzie też zdobyć w samej grze (poprzez handel zwykłymi itemkami na markecie tudzież za codzienne zalogowanie jedną). Nie prezentuje jednak nie wiadomo czego, gra ma dopiero 2 miesiące i jeszcze troszkę raczkuje, jednak szybko się rozwija
Link do gry: http://sixthworld.pl/
A ja polecam cosmopulse.net. Przystosowana do grania i z komórki i z kompa, cały czas rozwijana, ciągle pojawiają się nowe funkcje. Premium nie daje żadnych wymiernych bonusów, więc o P2W nie trzeba się też martwić.
Witajcie, znacie, możecie mi polecić jakieś gierki na przeglądarkę (fajnie by było, gdyby zsynchronizowane były również ze smartfonem), na które będę mógł poświęcić godzinkę, dwie dziennie? Tematyka dowolna, z tym że najbardziej nastawiłbym się na jakieś rozbudowywanie miasta itp., najlepiej bez p2w, wiem że o to ciężko, od czasu do czasu jednak będę mógł rzucić parę grosza, z tym że bez przesady! W dużym skrócie, wchodzę sobie wieczorkiem po pracy na telefon / laptopa, loguje się, klikam sobie tą godzinkę, dwie, wyłączam. Czekam na propozycję:).