Cześć czytałem wczoraj że jest zamykany w lutym, ale słyszałem też jest bardzo fajny i chciałem chociaż sprawdzić gdyż nigdy o nim nie śłyszałem... Ale nie ma wersji eu... Jeśli ktoś zna priv lub sposób jak zagrać napisze?
Neo steam
O ile mnie pamięć nie myli, to Gamigo miało Neo Steam u siebie, jeśli już nie ma to cóż, albo mi się coś pomieszało, albo oni wcześniej niż Atlus doszli do wniosku, że nie opłaca się utrzymywać serwerów tej gry.
Krótka historia: Gamigo obsługiwało servery Neo Steama dla Europy. Niestety, "spartaczyli" całą grę :-( Nigdy nie słuchali rad użytkowników, nie było żadnych updateów ani patchy (a wersja Euro była pełna bugów - szczególnie językowych) gra stała w miejscu w czasie gdy Atlus (do którego należała wersja US) co chwilę robił eventy i patche w grze. W końcu liczba (wkurzonych) graczy w wersji EU Neo Steam'a spadła do zera... nawet ci którzy grali ze względu na klimat i uzależniający "Rear Land" się poddali (ja).
Ale jeśli ktoś wie czy można jeszcze jakoś zagrać w tą grę to też byłbym wdzięczny za info.
Z tego co wyczytałem tutaj, to chyba wersja US działa, tak? No to odpalasz Proxy i jazda ALe nie jestem pewiem czy serv US także stoi.
@up
Stoi ale jest w trakcie zamykania (tak jak pisze w newsie na stronie), na pożegnanie podnieśli mocno raty expa i dropów, więc gra nie ma sensu.
Cześć czytałem wczoraj że jest zamykany w lutym, ale słyszałem też jest bardzo fajny i chciałem chociaż sprawdzić gdyż nigdy o nim nie śłyszałem... Ale nie ma wersji eu... Jeśli ktoś zna priv lub sposób jak zagrać napisze?