Siema
Jest Was spore grono, bardzo sporo bo aż kilka tysięcy... I chciałbym byście pomogli lub odpowiedzieli na jedno pytanie.
Da się jeszcze zagrać w NeoSteam? Kochałem i czuje że nadal kocham tą grę z tego powodu że miała i ma unikalny klimat, moja pierwsza gra w którą grałem od początku do końca, która mi się nigdy nie nudziła i która wszystkim mnie do siebie przyciągała, osobiście szukam po internecie szansy na zagranie znów...Chociaż miałbym być sam na serwerze to po prostu czuje że muszę wyjść z miasta, pozabijać kilka potworów, usiąść i posłuchać tego dziwnego soundtracku.
Pewnie wielu z was zastanowi się "co to K***a jest NeoSteam" otóż jest to bardzo stara gra, a niżej macie gameplay :
https://www.youtube.com/watch?v=FpCUS6WtpEU
Wielu pomyśli "co za gówno jaacie" ale to moje dzieciństwo, moja pierwsza steam punkowa gra i mój świetnie spędzony czas.
Prośba do was...Szukajcie razem ze mną jakiejkolwiek możliwości zagrania w to...Może nie jestem sam, może ktoś jeszcze chce pograć w starą dobrą grę.
A może...W co wątpie...Ale mooże będzie nas tylu że będziemy próbować wspólnie stworzyć prywatny serwer ?
Kto wie...
-Jak zwykle z góry dziękuje