Nervarien AP Nidalee - Jak grać Nidalee na midzie
Super zagrałeś tą Nidalee, gratulacje. Ja jeszcze tak dobrze mida nie ogarniam, może kiedyś poza tym sporo się nauczyłam z tego materiału i na pewno sprawdzę Nidalee na mid:) pozdrawiam
No no ładna gra.
Ja raczej nidalee to ad xD masz fajny dmg na solo topie utrzyma sie długo
Dwie rzeczy jak dla mnie na plus. Dałeś rade kassie co jest wyczynem i nie maksowałeś na początek E. Poza tym nie mogę się do niczego przyczepić. Jednak to poradnik czy tylko chęć pochwalenia się bo nie wiem.
Dużo osób na innym forum pisało o gameplay jak gram nidalee więc wrzuciłem na yt materiał ze streama, a że podczas streama sporo komentuje i daje porad to działa też jako poradnik.
Poradnik... może nieco na wyrost. Inspiracja i okazja do nauczenia się czegoś nowego? Prędzej - o tym żeby wciągnąć Shaco na niewidce w pułapki jeśli będzie chciał nas gonić nigdy nie pomyślałem, podobnie jak o zwardowaniu nidą reda jeśli shaco postanowi go ukraść. Zresztą streama Nerva można oglądać jeśli człowiek chce się czegoś nauczyć, gość gra naprawdę na wysokim poziomie i mimo czasami popełnianych błędów [co zdarza się każdemu] jest skarbnicą wiedzy.
A ja bym prosił o jakiś poradnik z junglą, bo gram na tej pozycji. Zaczynam od zera do junglera . Na razie zbieram na javrana, więc chciałbym może w przyszłości zobaczyć poradnik pod tę postać, nie mówie odrazu, ale może kiedyś ?.
Szejko byl przy tobie :DDDD