Nervarien gameplay + komentarz

Hej, często ludzie mnie pytają czy mogę im podesłać replay jak gram tą postacią czy tą i pomyślałem, że mógłbym nagrywać swoje gry i wrzucać na youtube no i taki jest plan.

W każdej grze komentuje swoje ruchy, buildy, skill ordery coby każdy wiedział z czym się je daną postać. Jakby ktoś miał jakieś pytania to śmiało dawać w tym temacie lub do mnie na facebook, który jest podany wyżej na zdjeciu.

Gry najczęściej będą nagrywane na moim streamie, który również jest podany wyzej na zdjęciu.

AP Nidalee Mid:

Twisted Fate Mid:

a mam pytanko masz jakąś postać na jungle czy coś ?.

a mam pytanko masz jakąś postać na jungle czy coś ?.

Jutro będę nagrywał kolejne materiały na streamie więc pomyślimy coś o jungle. Jutro wrzucę jeszcze Nidalee support z soboty. ; )

To si, z chęcią oglądam twoje poczynania, i wnosisz trochę do ligi :D.

Nidalee support z soboty na Youtube ; )

Mateiał z wczorajszego streama, Tryndamere na topie. ; )

Mateiał z wczorajszego streama, Tryndamere na topie. ; )

A masz możesz wrzucić ten kawałek gdzie gramy aramy ? Prosiłbym o tego pierwszego arama , ponieważ chcę zobaczyć jak komentujesz moje granie :P

elegancko sie ogląda już się loguje i dodaje ciebie, komentarz OK, bez zbędnej dziecinady, moim zdaniem tip top stream

udyr jungle pod tiger stance, masteries i runy wzorowane diamondproxem.

blue ezreal na adc

Graves ADC na bocie ; )

Kiedy wrzucisz kolejny mecz z komentarzem?

uuu przydało by się za to zabrać w tym tygodniu, ale coś ostatnio nie mam głowy do tego.

sion ap na midzie . ; )

Dziś był bardzo fajny stream ;) Polecam :D

miło słyszeć ; )

nunu w jungli.

Nervarien, błagam, zrób jakiś komentarz do meczu. Szkoda, że całkowicie tę serię olewasz, a od niej zacząłeś swoją reklamę...

wczoraj na streamie zrobiłem komentarz do meczu z Kassadinem i jest cały do wywalenia, ale przed moim wyjazdem na woodstock postaram się go wrzucić na kanał.

a tutaj Jax na Topie. ; )

Ryze na midzie

Udyr Pheonix Stance Jungle!

O nieźle, aż Udyr stał się nagle dla mnie ciekawszym junglerem niż dotychczas. I nie jara mnie ten nowy skin, Udyr to Udyr.

2gwtesz.png