Net bezprzewodowy i modem

Witam, szukam jakiegoś neta bezprzewodowego, który nadałby się do LoLa/DoTy/Strife'a.

Szukam także adaptera do takowego internetu.

Najlepiej żeby to był internet na karte, bez abonamentu. Abonament tylko w wypadku niskiej ceny.

Cechy jakie powinienen miec net to w miare niski ping <80 oraz stabilnosc

Aha, mieszkam w centrum Poznania jeśli chodzi o zasięg

Aero2?

aero 2 konczy sie w kwietniu z tego co wiem

Dowiedziałem się że Aero2 jednak do konce 2016 roku będzie, tak więc wiem już jaka sieć :P

Teraz jaki modem polecacie? Jak najtanszy, ale sensowny

Tak jak pisałem do gry przedewszystkim w LoLa wiec ping do 80 bylby dobry

Jak narazie mam w planach HUAWEI E3131 s-2 + antene

@Moderator proszę o zmianę nazwy tematu z "adapter" na "modem"

Wątpię by AERO Ci wyrobiło przy graniu w gry intensywnie obciążające neta. Ceny internetu mobilnego są niestety wysokie. Musisz porównać, gdzie Ci dadzą najwięcej transferu. No i popatrzeć na mapy zasięgu, żeby wiedzieć w jakich regionach będziesz mógł mieć maksymalną prędkość.

Nie ma opcji żebyś pograł na AERO z dobrymi pingami, niestety. Testowałem w kilku miejscach, z lepszym i gorszym zasięgiem, po prostu się nie da. Dochodzi zrywanie połączenia co godzinę.

Zacznijmy od tego skąd pochodzisz. Wypadałoby określić, która sieć u Ciebie będzie miała najlepszy zasięg.

Witam, szukam jakiegoś neta bezprzewodowego, który nadałby się do LoLa/DoTy/Strife'a.

Szukam także adaptera do takowego internetu.

Najlepiej żeby to był internet na karte, bez abonamentu. Abonament tylko w wypadku niskiej ceny.

Cechy jakie powinienen miec net to w miare niski ping <80 oraz stabilnosc

Aha, mieszkam w centrum Poznania jeśli chodzi o zasięg