.Net Framework 3.5

Witam, mam problem. 2 dni temu sformatowałem komputer, po czym pobrałem lol'a, wszystkie potrzebne sterowniki itd. Grając w lol'a wyłączał mi się komputer, gdyż miałem złą wersję .Net Frameworka. Dzisiaj znów musiałem sformatować komputer z pewnych powodów i już nie mając żadnej wersji .Net Frameworka, próbowałem pobrać wersję 3.5. No i tu mam problem, gdy klikam dwa razy na instalator, kompletnie nic się nie dzieje. Wiecie jak rozwiązać ten problem?

Panel sterowania, programy, programy i funkcje, wlacz lub wylacz fn systemu win i sprawdz czy masz zaznaczony net framework 3.5

Jest zaznaczony, ale nie tym takim ptaszkiem, tylko wypełnione na niebiesko koło.

Windows 7 ma w sobie zainstalowany Microsoft Net Framework 3.5 i sp1. Więc nie zainstalujesz tej wersji, bo jest już wgrana w system. Dlatego nic się nie dzieje na ekranie, możesz zainstalować Net Framework 4.0 i sp1.

W takim razie, orientuje się ktoś, z czym to jest związane, że w lolu ładuje mnie, dołączam do gry itd. Po czym, np. po 2-3 minutach wyłącza mi się komputer.

problem z temp przegrzewa się coś i żeby zapobiec usmażeniu wyłącza się komp

Tyle, że przed formatem nic się nie działo, a przegrzewał się jeszcze bardziej, bo we wtorek przedmuchałem komputer.

Może to być temperatura, złe dobrane sterowniki, zasilacz, karta graficzna, procesor. Trudno tak na sucho, sprawdź inną grę czy występuje problem. Jeśli system jest z nielegalnego źródła, też może to wpływać na stabilność. Też nie podałeś parametrów jakie posiadasz.

Może to być wina systemu, albo samej gry. Na początek odpal w zgodności windows xp.

System jest oryginalny. Przy Smite to samo, po chwili mnie wywala.

http://zapodaj.net/5ba66221cc1a1.png.html

http://zapodaj.net/87312b46f0736.png.html

Coś jeszcze mam podać?

Witam, mam problem. 2 dni temu sformatowałem komputer, po czym pobrałem lol'a, wszystkie potrzebne sterowniki itd. Grając w lol'a wyłączał mi się komputer, gdyż miałem złą wersję .Net Frameworka. Dzisiaj znów musiałem sformatować komputer z pewnych powodów i już nie mając żadnej wersji .Net Frameworka, próbowałem pobrać wersję 3.5. No i tu mam problem, gdy klikam dwa razy na instalator, kompletnie nic się nie dzieje. Wiecie jak rozwiązać ten problem?