Nether czy Space Enginers

Nie mogę się zdecydować którą kupić. Która gra jest według was lepsza?Czy Nether pójdzie bez klatkowania na pc z proc E6700 2x3.20Ghz 4gb ram karta GT440?

Czy według was Nether jest dobrym survivalem?

Z tego co słyszałem od kolegi nether jest strasznie słaby zero surviwalu tylko czekasz aż "mutant" (sorry zapomniałem jak się tamtejsza fauna zowie ) tepnie ci się za plecy ty go z karabinu albo z "axa" i tak cały boży dzień podono ...

jak już chcesz gry typu survival to bierz DayZ Standalone albo DayZ z moda do army2 OA ew. WarZ, ale NIE bierz Nether to gówno XD grałem i jest strasznie słaba, nudna i zzbugowana

Do Nethera miałem ostatnio klucz pograłem chwile i mi się nie spodobał (moja opinia nie hejcić). Space Engineers pograłem chwilę (na piracie tylko więc nie wiem jakie multi jest) i jest duuużo zabawy z budowaniem. A jeśli szukasz Survivalu to Rust'a polecam :) Sam gram i sobie chwalę :) A jeśli masz więcej gotówki to jak kolega wyżej napisał DayZ (chociaż nie grałem :) ale oglądałem filmy na yt).

gotówki nie mam więc wybieram kosmos. Zamknąć proszę

Nie mogę się zdecydować którą kupić. Która gra jest według was lepsza?Czy Nether pójdzie bez klatkowania na pc z proc E6700 2x3.20Ghz 4gb ram karta GT440?

Czy według was Nether jest dobrym survivalem?