Nether giveaway

Rozdaja kody do nether, 10 k keyi, 1 na 10 osob dostaje pelna wersje reszta guest keye 72h, ja pochytalem gre ;p sprobujcie szczescia ( jak sciagne i ogarne bd mial z 2 quest keye do oddania zapewne) http://www.gamepedia.com/news/221-celebrate-the-official-nether-wiki-with-a-key link do stronki. Good luck.

Chłopie, kocham Cię ;D Jestem szczęśliwym posiadaczem wersji "Chosen" ;D Czyli pełniaka

Dzięki dostałem pełną wersję!

Gratulacje :3 piszcie jak bd chcieli pograc :3

Błąd zrobili, że nie sprawdza po IP, ani cookies kto klucz już dostał, a do tego jeszcze można spamować nowymi kontami, bo żadnego potwierdzenia rejestracji..ale z drugiej strony mam klucz dla siebie, brata i kuzyna, także..my jesteśmy na plus

my już mamy 7 z kumplem

zostawcie tez innym cos :P

We're sorry! No Prizes Remaining Ale sie udalo

Ale ze nie ma juz keyi? :D

Edit faktycznie nie ma juz keyi, nie mniej moge oddac 4 quest keye jesli ktos bedzie chcial na 72h, duzo ludzi bralo po 10 keyi widac :( no niestety. Moze zwieksza pule.Jesli ktos wzial pare a nie potrzebuje moze komus oddac kto bd sie cieszyl z gry a nie jutro keye po 69 99 na allegro, badzmy fair.

Nie można już dostać klucza.... Ma ktoś za dużo i mógłby dać 1? Podałem link dla kumpla i prawdopodobnie ostatni klucz zgarnął ;/ Poratujcie ;/

Jesli ktos wzial pare i ma na oddanie wezcie nie sprzedawajcie tego tylko dajcie 1 np malgothowi albo wyslijcie mi na pw i zrobie jakis konkurs.

Kto ma niech ratuje przyjaciol a jak zostanie proponuje zrobic turniej i dac wygranym po kluczyku :)

Dokladnie. Jak ktos wzial pare a nie potrzebuje moze podeslac zrobimy konkurs albo cos w tym stylu. Jutro jak wstane a na pw dostane jakies keye to zrobie konkurs, Jesli 72h ktos bd chcial pisac pw rowniez.

Pomógłby mi ktoś? Mam klucz do pełnej wersji. Utworzyłem konto na https://www.playnether.com/ i nasuwa się pytanie - gdzie wpisać kod ? ;d

Kod musisz wpisać na Steamie.

Dziękuje.

Takie życie ;/ jak tylko zobaczyłem ten temat dałem link dla kumpla i razem mieliśmy spr zdobyć klucz, w tym samym czasie kliknęliśmy przycisk i on dostał a u mnie już wyskoczyło, że nie ma kluczy ;/ GL dla ludzi którzy wzięli po xx kluczy, wiecie co wam w dupke się należy :)

Witam może ktoś dać jednego keya będe wdzięczny :D Jak coś poszukam i dam coś w zamian.

my już mamy 7 z kumplem

Podzielisz się 1 kluczykiem co bym mógł z kumplem pograć? ;/

zawsze się spóźnię :/