Witam, od niedawna jestem posiadaczem gry pt. Nether ale jeszcze nie mialem jakoś okazji zasiąść do tego tytułu a z tego co czytałem to najlepiej gra się z grupką ludzi tak więc moje pytanie brzmi czy nie znalazłby się ktoś kto chciałby pograć wspólnie w Nether?
Nether - lfp
bump

Ja posiadam gierke i pogrywam
O, to świetnie, w takim razie jest nas 3. Fajnie byłoby ogarnąć jeszcze kilka osób tak, by zawsze ktoś był on-line
Bump. Jest jeszcze jakiś ochotnik do wspólnej gry?:>
Ja posiadam ale jakos gra mi nie podeszla chcialbym zeby mozna bylo ze steamu odzyskiwac keye napewno ktos by zchecia odemnie przytulil
Z racji tego iz CHYBA odblokowano wieksze terytoria w Nether dzieki czemu mozna zwiedzic wiecej miejsc, znalazlby sie ktos chetny jeszcze?
Przemyślę tą opcję, chociaż jestem rzadko wolny.
Ja właśnie ściągam nowego update jak ktoś chce zagrać nockę to dodawać na steam : dszymka16
Mi w końcu support pomógł w błędzie gry i właśnie odpaliłem, chętnie pogram ^^ na steam: sokoren
Ps. jakiś specjalny serwer?
Ok, poleciały zaproszenia do znajomych, jak tylko będziecie można coś pomyśleć
Właśnie robię update gry więc jak co to nick Azzaezzael w grze
Też mogę z wami czasem pograć. W grupie raźniej . Nick na steam Searin
Świetnie dodalem wszystkich procz searina poniewaz tych jest trochr duzo na steamie i nie wiem ktory prawidlowy(mnie możesz odnaleźć tutaj http://steamcommunity.com/id/nestore/)
dzis wieczorem pogramy
Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Bump. Jestem w stanie pomóc początkowo, zaopatrzyć w broń, jedzenie, amunicje, gramy codziennie wieczorem w 3/4. Jeśli jest ktoś chętny niech doda na steam : entreal_ jeśli tylko będę wolny od razu pomogę
Witam, od niedawna jestem posiadaczem gry pt. Nether ale jeszcze nie mialem jakoś okazji zasiąść do tego tytułu a z tego co czytałem to najlepiej gra się z grupką ludzi tak więc moje pytanie brzmi czy nie znalazłby się ktoś kto chciałby pograć wspólnie w Nether?