Nether - Service Pack 3 na Win 7

Witam. Otóż chciałbym zagrać oraz nagrać materiał z Nether. Niestety jest pewien problem, otóż przy instalacji wymagany jest SP3 dostępny jedynie na Win XP. Aktualnie mam 7 i nie potrafię sobie z owym problemem poradzić. Pobrałem ze strony MS'a service pack 3 i starałem się go jakoś zainstalować. Niestety przy normalnym uruchomieniu plik instaluje się po czym wyskakuje coś w stylu "ten plik nie jest zgodny z Twoją platformą". Jak mam się z tym uporać? Google nie pomagają a całość w trybach zgodności zachowuje się identycznie. Jakieś pomysły lub też porady? Będę niezwykle wdzięczny ;)

Małe sprostowanie sp3 do windows 7 nie ma. Jest jedynie sp1 może to pomoże, a jak nie próbowałeś w trybie zgodności czy coś ?.

"Niestety jest pewien problem, otóż przy instalacji wymagany jest SP3 dostępny jedynie na Win XP

Google nie pomagają a całość w trybach zgodności zachowuje się identycznie."

Polecam czytać ze zrozumieniem, bo takim mądralą to i ja jestem :)

Dziwne skoro SP3 jest tylko dla win xp a nim gierki nie odpalisz...

Mhm nie rozumiem jeśli nie ma sp3 do windowsa 7 to nie zainstalujesz, jedynie jest sp1 (jeśli posiadasz zainstalowanego to nic więcej nie

wykombinujesz) :). Windows XP SP2 było można oszukać iż ma sp3.

A jaką wersje windowsa 7 dokładnie posiadasz Xaorus, gra działa tylko na 64bitowych 7-kach, nie wiem czy to pokrewne w tym wypadku, ale nic innego nie przychodzi mi do głowy w tym momencie.

Windows 7 64 Ultimate. Btw Problem ogarnięty, gra wymagała zabawy w jej plikach przy czym pomógł mi jeden z użytkowników forum. Zaczęliśmy od reinstalacji Net Frame 4.0 po czym gdy to nie zadziałało pobraliśmy plik i podmieniliśmy go w instalacji (mimo braku sp3). Ten plik pozwolił uruchomić launcher mimo wcześniejszych błędów. Temat w sumie do zamknięcia.

Na prośbę zamykam.

Witam. Otóż chciałbym zagrać oraz nagrać materiał z Nether. Niestety jest pewien problem, otóż przy instalacji wymagany jest SP3 dostępny jedynie na Win XP. Aktualnie mam 7 i nie potrafię sobie z owym problemem poradzić. Pobrałem ze strony MS'a service pack 3 i starałem się go jakoś zainstalować. Niestety przy normalnym uruchomieniu plik instaluje się po czym wyskakuje coś w stylu "ten plik nie jest zgodny z Twoją platformą". Jak mam się z tym uporać? Google nie pomagają a całość w trybach zgodności zachowuje się identycznie. Jakieś pomysły lub też porady? Będę niezwykle wdzięczny ;)