Tak jak w temacie szukam ludzi do gry Nether ktorej premiera juz za miesiac. Kupicie w ciagu tygodnia zagracie juz w tym miesiacu. Chetnych prosze o PW.
Nether
PS: Poszukujemy graczy do Nether nasze forum to http://exacto-team.keed.pl - jest jeszcze dopracowywane i dopiero co ruszylismy.
Budujmy dywizje razem zanim zacznie sie cała walka o przetrwanie!
Odswiezam. Poszukujemy graczy do exacto - Nether. Zaczynamy gre juz 31 pazdziernika
Teraz mało kto kupi tą grę tak w ciemno więc poczekajcie przynajmniej jak się ukażą jakieś recenzje i gameplaye zaraz po 31 bo dla wielu Nether zalatuje WarZ czy jak tam się teraz ta gierka zwie...
Nie czepiaj się War Z. War Z(Infestatoin) jest spoko.
Szczerze powiedziawszy nie jestem jakimś tam fanboyem WarZ, ale nie rozumiem skąd taki hejt na tą grę. Też mnie denerwują disconnecty, czasami lagi, czy sporo cheatów, ale mimo wszystko w tą grę gra się naprawdę przyjemnie więc nie widzę powodów dla których nie warto kupić Nether. Ja wpadłem na pomysł żeby złożyć się w 4 osoby po 30 zł i kupić konto. Pograć te 2 dni trialowe i jeżeli się spodoba jeden by oddał te 30 zł reszcie i wziął konto, a reszta by kupiła sobie konta i tyle.
@Down Trochę offtop i nabijanie postów, ale nie mnie to oceniać ;x
No właśnie War Z jest spoko. Jak się nie umie grać to są takie hejty przez dzieci neo.
nie. nie jest spoko, jest zupelnym skokiem na kase, forum steam zaprasza jak uwazasz inaczej
nie. nie jest spoko, jest zupelnym skokiem na kase, forum steam zaprasza jak uwazasz inaczej
wiem, że nie na temat, ale muszę skomentować.
Skokiem na kasę? Na prawdę? Gra zapewniła mi 100h+ dobrej zabawy (co w dużej mierze jest sprawą doborowego towarzystwa, ale nie w tym rzecz;]), a wydałem na nią 5 euro~ bodajże na steamowej promocji. Więcej bym sobie życzył takich skoków na kasę.
Wybaczcie za offtop, ale to co napisałeś to totalna bzdura. Mam ponad 100 godzin przegrane i cały czas dobrze się bawie. Btw teraz zaczyna się era rozwoju dla tej gry. Item Market już prawiee nie ma przedmiotów za prawdziwe pieniądze. Zajmują się cheatami powoli i naprawiają bugi. Więc to totalnie nie jest skok na kasę. Tymbardziej, że kupiłem w promocji na Steamie za 13 zł...
temat ten panowie zalozylem bo szukam graczy do Nether, jak chcecie sobie rozmawiac na temat WarZ czy prowadzic konwersacje to od tego jest PW albo ts. Pozdrawiam.
Tak jak w temacie szukam ludzi do gry Nether ktorej premiera juz za miesiac. Kupicie w ciagu tygodnia zagracie juz w tym miesiacu. Chetnych prosze o PW.