A pomyślałeś o TP? Niby ma opinie podzielone ale jestem dumnym posiadaczem owej firmy i nie narzekam, płacę bodajże 70zł za 20mb więc nie jest tak drogo. Internet w ciągu 4 lat NIGDY nie został wyłączony więc to jest wielki + dla TP.Można zamówić inne luksusy typy tv, telefon w tańszej cenie ; )Polecam
TP to szit. Sąsiad non-stop neta nie ma, ich pomoc techniczna nic nie może zrobić bo mają ogromny burdel w systemie. Wiem, bo miałem kiedyś, ale zrezygnowałem z wątpliwej przyjemności patrzenia na migającą ciągle diodkę na modemie. Cena 70zł za 20mb też śmieszna jest w dzisiejszych czasach, ja mam w prywatnej firmie 100mb za 50zł/msc + nie musiałem jeszcze dzwonić do BOKu mojego dostawcy, bo zwyczajnie nie mam problemów z netem.
Także jeśli mnie byś pytał, to poleciłbym Ci znaleźć jakąś mniejszą, prywatną firmę, która posiada WŁASNĄ sieć i nie płaci nikomu za wykorzystywanie obcej infrastruktury. Tacy dostawcy są najlepsi, bo muszą dbać o klienta, by ten ich nie opuścił. No i jeśli mają własną infrastrukturę, to nie muszą się pieprzyć z żadnymi podaniami o pozwolenie na wejście na słup celem bla bla bla. Unikaj dużych firm, które podpisują masowe umowy, tyle ode mnie.