Kilka dni temu zakupilem sobie dostep do Hotsa (mianowicie Founder Packa) i juz po pierwszej grze z ludzmi zauwazylem spore scinki i pomyslalem, ze to moze spadki fpsow poniewaz gralem na ultra. Po zmianie wszystkiego na low owe scinki nie ustapily wiec sie zdziwilem. Po pewnym czasie kolega powiedzial mi, ze po nacisnieciu ctrl + alt + f w grze pokazuja nam sie fpsy i ping. To co zauwazylem bylo dziwne poniewaz wystepowala tam jeszcze jedna linijka tekstu mianowicie "network spikes x/min". Mam ich przewaznie okolo 15/min co w sumie uniemozliwia normalna gre. Tutaj mam pytanie do was. MIeliscie moze podobny problem i wiecie jak go naprawic ?
Probowalem juz wielu sposobow z forum hotsa ale nic nie pomoglo. Ustawianie jakosci dzwieku na low, wylaczenie poglosu, wlaczanie gry w 32bitowej wersji i jeszcze kilka innych. Dodam do tego, ze zrobilem nawet format calego komputera ale to tez nic nie zmienielo.
Ogolnie czytalem, ze wiele osob ma podobny problem i tak sie zastanawiam czy to moze blad z ich strony, czy to moj internet. Czy moze naprawia to, w koncu to tylko beta.
Licze na wasza pomoc